«Νιώθω κομμάτι του Ηρακλή, η πιο γρήγορη ανανέωση της καριέρας μου»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Γκαγκαλούδη στο Metropolis 95,5

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και αναφέρθηκε στη συμφωνία του με τον Ηρακλή για την επέκταση της συνεργασίας του μαζί του.

Αναλυτικά:

Για την ανανέωσή του με τον Ηρακλή: «Ήταν η πιο γρήγορη ανανέωση της καριέρας μου. Είναι αμοιβαία τα συναισθήματα. Νιώθω κομμάτι της ομάδας, εισέπραξα τεράστια αγάπη από τον κόσμο, έτσι όπως ξεκίνησε κιόλας αυτή η σχέση. Οι στιγμές που έζησα φέτος ήταν αξέχαστες. Οπότε δεν υπήρχε κάτι άλλο στο μυαλό μου από το να μείνω στην ομάδα. Αφού υπήρχε από την ομάδα η ίδια διάθεση, ήταν πολύ εύκολο το deal».

Για την σχέση του με την ποδοσφαιρική ομάδα: «Όσοι έζησαν τη φετινή ομάδα ξέρουν ότι όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα είχαμε πολύ στενή σχέση με το ποδόσφαιρο. Καταλυτική συμβολή σε αυτό είχε ο γιατρός Μανώλογλου που ήταν γιατρός και στα δύο τμήματα. Αυτός μας έφερε πιο κοντά».

Για τους στόχους του τη νέα χρονιά: «Ακόμη δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Όταν οι άνθρωποι του ελληνικού μπάσκετ αποφασίσουν, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για στόχους».

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top