Παντελίδης: “Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα…”

Ο Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα του, στάθηκε στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι παίκτες του και μίλησε για μεταγραφές!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Το παιχνίδι δε ξεκίνησε καλά. Αφενός για την αλλαγή του Περόνε στο ζέσταμα και αφετέρου γιατί δεχτήκαμε γκολ στην πρώτη ευκαιρία που δεχτήκαμε. Δεν ήταν εύκολο να ανακτήσουμε την ψυχολογία μας και χάσαμε ένα ημίχρονο. Δεν ήμασταν καλοί μετά το γκολ της ΑΕΛ και δεν είχαμε καθόλου ηρεμία.

Η αλήθεια είναι πως με φόβισε το γεγονός πως παίζαμε το τρίτο σερί παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα και δεν ήξερα αν θα αντέξουν τα παιδιά. Αυτό όμως που είδα στο δεύτερο ημίχρονο, όχι απλά μου άλλαξε άποψη γι’ αυτό που φοβόμουν, αλλά είδα μία ομάδα που δεν είχε καμία σχέση με όσα είδα στο πρώτο ημίχρονο. Τα παιδιά είχαν θέληση, πάθος, ενέργεια, έψαξαν το γκολ με την μπάλα κάτω, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Είμαστε στεναχωρημένοι γι αυτό. Εγώ στα αποδυτήρια τους έδωσα συγχαρητήρια. Κάναμε φάσεις, δε δεχτήκαμε καμία και τους αξίζουν πολλά μπράβο. Κρατάμε την εμφάνιση από το παιχνίδι αυτό και πάμε για τη νίκη την Τετάρτη».

Για την καλή εικόνα του Ηρακλή και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, χάσαμε φάσεις πολλές, αλλά συμβαίνουν. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη την Τετάρτη για να κερδίσουμε».

Για τον Περόνε: «Τρία λεπτά πριν βγούμε στο παιχνίδι μου είπανε πως δε μπορεί να αγωνιστεί. Δεν είχαμε χρόνο να δούμε τι έχει και επειδή πονούσε ξεκίνησα τον Πασά. Οι Το ιατρικό τιμ τον κράτησε στα αποδυτήρια του έκανε ένεση και είπαμε να δούμε αν μπορεί να βοηθήσει στη διάρκεια του αγώνα. Μίλησα μαζί του μου είπε πονάει, αλλά μετά τα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου μου είπε θα μπω. Δε ξέρουμε αν θα έχει κάτι μετά το τέλος του αγώνα, θα φανεί».

Για τον Κούρο και τους υπόλοιπους παίκτες: «Ο Κούρος έχει ένα χτύπημα και μούδιαζε το πόδι του. Φοβόμουν να αλλάξω την ομάδα, δεν ήξερα ποιος θα αντέξει. Ο Μοντέιρο ένιωσε κουρασμένος, όπως και ο Γροντής, γι’ αυτό τους κάναμε αλλαγή».

Είπε ακόμα… «Το DNA της ομάδας είναι τέτοιο που βγάζουν πάθος τα παιδιά».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Θα αποκτήσουμε δεξί μπακ. Είναι η θέση που δε βρίσκω επιλογή στο ρόστερ μας. Περιμένουμε κάτι αύριο, μία απάντηση από έναν παίκτη κάτω των 23 ετών. Αν κλείσει, τότε τη μία μεταγραφή που έχουμε δικαίωμα θα την κάνουμε στη θέση του αμυντικού χάφ ή στου ακραίου επιθετικού αν βρεθεί κάτι αξιόλογο».

Για τον Μπαστακό: «Ηρθε ο Μπαστακός. Είναι ένα παιδί με όρεξη με στοιχεία που θα μας βοηθήσουν θα εξαρτηθούν από την προσπάθειά του. Είναι επιθετικός».

Για τον αποκλεισμό του Λουκίνα από την αποστολή είπε: «Ηταν αγωνιστικοί οι λόγοι».

Σχετικά Άρθρα

“Χαίρομαι, που συνετέλεσα κι εγω στην αλλαγή εποχής του Ηρακλή” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top