Χατζόγλου: “Υπομονή, έρχονται θετικές εξελίξεις”

Αισιόδοξο το μέλος του νέου ΔΣ για την εποχή Τομ Παπαδόπουλου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Σάκη Χατζόγλου στον FAIR PLAY FM 96,1:

Tόνισε αρχικά: «Είχαμε χθες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ πολλές συναντήσεις και διαβουλεύσεις μεταξύ ημών και μεταξύ ανθρώπων που θα ασχοληθούν επαγγελματικά με το μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις. Θα δοθούν πολλές δουλειές έξω για να διεκπεραιωθούν σε τεχνοκράτες που γνωρίζουν το κομμάτι στο χώρο τους. Κυρίως θα είναι εδώ ο Στάθης ο Καραντώνης. Το καλό είναι ότι μείναμε τέσσερα παιδιά που είναι από την κερκίδα… ο κ. Υψηλάντης, ο κ. Κυρίτσης, ο κ. Παλαιοβραχάς κι εγώ. Κοινώς… ο κ. Παπαδόπουλος “πάντρεψε” το περσινό κομμάτι με το φετινό».

Για το πλάνο του Τομ Παπαδόπουλου για κατασκευή νέου γηπέδου: «Έχουμε πει πάρα πολλά. Ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να κινηθεί σε τέτοια πλαίσια, ώστε να γίνει μία ευρωπαϊκή ομάδα. Προς το παρόν θα είμαστε στο Καυτανζόγλειο, αλλά ο μεγαλομέτοχος έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την κατασκευή γηπέδου. Δεν ξέρω αν θα είναι στη Μίκρα, καθώς υπάρχουν και κωλύματα με το κράτος, παλιά χρέη του Γ.Σ.».

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό ήταν σαν… 2-3 παιχνίδια μαζί. Δύο ιστορικές ομάδες κι ένα… ιστορικό σκορ. Βέβαια, όταν υπάρχει μία καινούρια ομάδα, πρέπει να κάνουμε υπομονή όλοι μας. Όπως, επίσης, ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και με την καινούρια διοίκηση, καθώς θα έρθουν πολλά θετικά πράγματα».

Πηγή: FAIR PLAY FM 96,1

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top