Σαρλής: “Οργανωμένη προσπάθεια για τη δικαίωση” (aud)

Ο γνωστός Ηρακλειδέας, αναφέρεται στην ανάγκη συντονισμού της προσπάθειας για ουσιαστική αποκατάσταση της κατάφωρης αδικίας εις βάρος του Συλλόγου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Μάκης Σαρλής στον FOCUS 103,6 FM:

“Βγήκε στην επιφάνεια ότι η ΕΕΑ αποφάσεις κατά το δοκούν (όχι νόμιμες). Όταν όλοι έπαιρναν χαρτί, εμένα με ταλαιπωρήσανε, έλεγε πρόεδρος ομάδας πριν πολύ καιρό, αλλά όταν τη δεύτερη φορά έβαλε εφημερίδες στον φάκελο, το πήρε αμέσως. Ο Ηρακλής είναι το πλέον αδικημένο σωματείο της Ελλάδας, το λένε και οι αντίπαλοι μας. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα αλλά πάντοτε ευγενείς διοικούντες και δεν συγκρούονταν για τα συμφέροντα της ομάδας. Πρέπει να δικαιωθεί λένε όλοι, αλλά το αποτέλεσμα είναι… μηδέν, γιατί ο Ηρακλής παίζει Γ’ τοπικό.

Η κυβέρνηση πρέπει να πιεστεί για να δικαιωθεί ο Ηρακλής. Συνεχώς αναφέρετε ομάδες με πλούσιους προέδρους και άλλες ομάδες που δεν έχουν. Ο Ηρακλής δεν έχει πλούσιο επενδυτή, αλλά δεν ακούστηκε ποτέ να είναι σε άρμα. Αυτό πρέπει να επισημανθεί. Αλλά αυτά ξεχνιούνται και ο Ηρακλής παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Είναι η ευκαιρία για τον Ηρακλή αυτή αναδιάρθρωση που έρχεται. Το ζητούμενο είναι άλλο… πράγμα στην πόλη, είναι η πρώτη ομάδα της πόλης και είναι ένα σωματείο που όταν γίνονταν συνελεύσεις στο Μακεδονία Παλάς είχε 4.000 μέσα και 2.000 απέξω.  Στο Παλατάκι γέμιζε στον Final 4 του βόλει, στο τρίτο κατά σειρά άθλημα, με 15.000 κόσμο, στην Τσεχία είχε 8.000 κόσμο, ενώ στη Ρώμη είχαμε 5.000 κόσμο, επειδή στο Ιβανώφειο την ίδια ώρα είχαμε καθοριστικό παιχνίδι για τη σωτηρία του μπάσκετ και το γεμίσαμε επίσης. Ο Ηρακλής έχει λαό και είναι κρίμα να έχει φτάσει σε αυτή την κατάσταση”.

Για το ποιος μπορεί να αρχίσει αυτή την προσπάθεια της δικαίωσης: “Δεν πρέπει να αφήσο0υμε μόνους τους ανθρώπους τους Γυμναστικού Συλλόγου. Πρέπει τα μεγάλα ονόματα να αρχίσουν την προσπάθεια για την δικαίωση. Επειδή ο Ηρακλής έχει και τα θέματα των γηπέδων, θα πρέπει να γίνουν εθελοντικές επιτροπές από Ηρακλειδείς, εξειδικευμένους σε κάθε περίπτωση.Δεν πρέπει να παρατήσουμε τον σύλλογο στην τύχη του, επειδή δεν έχει επενδυτή. Εκεί θα καταντήσουμε; Πρέπει να γίνουμε εθελοντές και να σηκώσουμε όλοι μαζί τον Ηρακλή”.

Το ηχητικό της συνέντευξης του Μάκη Σαρλή:

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top