Υψηλάντης: “Ο Τομ έβαλε ένα “σκασμό” λεφτά και δεν πήρε ούτε μία χαρά”

Τη θέση του για τα τεκταινόμενα στην ομάδα εξέφρασε ο διοικητικός σύμβουλος της ΠΑΕ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Υψηλάντης φιλοξενήθηκε στη συχνότητα του FAIR PLAY 96,1:

Αρχικά σχολίασε: «Χθες υπήρχε μια στιγμή έντασης σε μία ομάδα που είναι σε ένταση. Αυτό όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είναι μια ομάδα που είναι με 4 βαθμούς μετά από 4 αγώνες. Και μετά από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα εάν δεν είναι σε ένταση σημαίνει ότι είναι πεθαμένη. Η ένταση υπήρχε γιατί προσπαθούμε όλοι να βρούμε ένα τρόπο να λύσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μην υπάρχει ένταση από την στιγμή που βλέπουμε αυτές τις κακές εμφανίσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα. Η ομάδα θα πρέπει να δουλεύει στα κόκκινα για να λύσει τα θέματα που έχει το τελευταίο διάστημα».

Για την παρουσία του Φάνη Τουτζίαρη στο διοικητικό:« Είναι ένας άνθρωπος που από πέρυσι οχλείται με την ομάδα. Αυτή την στιγμή επειδή είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη έγινε μια συμφωνία με τον κύριο Θεοδωρίδη. Ο κύριος Θεοδωρίδης λοιπόν ζήτησε από τον Φάνη να κάνει μια συζήτηση με τον κύριο Μυροφορίδη. Δεν έχει αναλάβει ακόμα κάποια θέση. Όταν αυτό θα γίνει θα ενημερώσουμε. Σήμερα που μιλάμε ο Ηρακλής είναι όπως ήταν δυο μέρες πριν, απλά περιμένομε να μην είναι το ίδιο και στο γήπεδο. Αυτή είναι η ουσία του πράγματος».

Για τον Ηρακλή: «Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό που περνάμε τώρα θα βγει σε καλό. Η ομάδα δεν θα μπορούσε να πάει χειρότερα τις πρώτες αγωνιστικές. Το ζήσαμε τις πρώτες αγωνιστικές και δημιουργήθηκαν διάφορα προβλήματα από αυτό. Πλέον γνωρίζουμε αυτά τα προβλήματα και είναι στο χέρι μας να τα λύσουμε».

Για την στάση των ΜΜΕ απέναντι στον Ηρακλή: «Χάσαμε πολλά χρόνια σαν σύλλογος να ασχολούμαστε με τις αδικίες σε όλα τα επίπεδα. Από τον τρόπο αντιμετώπισης των ΜΜΕ μέχρι τον τρόπο αντιμετώπισης της πολιτείας. Έχω πολύ οργή και θύμο για τον τρόπο αντιμετώπισης του Ηρακλή. Άλλα πριν σχολιάσω όλα αυτά θέλω πρώτα να στηθεί καλά ο σύλλογος. Αργότερα θα κοιτάξουμε το πως μας αντιμετωπίζουν. Πρέπει κάποια στιγμή η ομάδα να μην αφήνει κανέναν να την αδικήσει. Πρέπει ο σύλλογος να δυναμώσει και να δείξει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε τον Ηρακλή αυτό που πρέπει να είναι. Η αδικία είναι προφανής».

Για τον κύριο Τζιμόπουλο: «Είναι ετεροθαλής αδερφός του προέδρου. Δεν θα μπει στο διοικητικό συμβούλιο. Αυτό μου το είπε ο ίδιος ο πρόεδρος».

Για τον Τομ Παπαδόπουλο:« Εμένα με στεναχωρεί που ήρθε στην ομάδα, έβαλε ένα “σκασμό” χρήματα και δεν έχει πάρει μια χαρά από αυτήν».

Πηγή: FAIR PLAY 96,1

Σχετικά Άρθρα

“Χαίρομαι, που συνετέλεσα κι εγω στην αλλαγή εποχής του Ηρακλή” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top