Βοσνιάδης: Ο Ελευθερόπουλος έχει “χημεία” με τον κόσμο και θα πετύχει”

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τοποθετείται για το χθες της δικής του παρουσίας στον Ηρακλή, αλλά και για το σήμερα της νέας κατάστασης στην ομάδα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τοποθετήθηκε στον FAIR PLAY 96,1:

Αρχικά σχολίασε:« Στην Ελλάδα όλα πλέον είναι θέμα αποτελεσμάτων. Πολύ εύκολα ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε πάρει αποτέλεσμα στην Κέρκυρα και φυσικά στον Αιγαιακό. Έτσι τώρα θα είχε 9 βαθμούς. Η μεγάλη ζημία έγινε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Εκεί χάθηκε ο προσανατολισμός γιατί δημιουργήθηκε εκνευρισμός στην ομάδα λόγο του πολύ κακού αποτελέσματος».

Για την επιλογή του Αμπάρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είναι ένας τερματοφύλακας που πέρυσι βοήθησε την όλη προσπάθεια. Όλοι στον Ηρακλή τον σέβονται. Αυτό το κατάλαβα στα αποδυτήρια της ομάδας. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Εγώ αυτό έβλεπα στις προπονήσεις. Είναι ένας τερματοφύλακας που εγώ είχα ήσυχο το κεφάλι μου. Βάλαμε σε ένα παιχνίδι κυπέλλου έναν έμπειρο τερματοφύλακα. Έτσι πάρθηκε η απόφαση αυτή. Ο Ατρόμητος σε εκείνο το σημείο έχει κάνει μόνο μία ευκαιρία και σκόραρε. Δεν μπορούσα να προβλέψω τι θα συμβεί μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την βαρεία ήττα από τον Ατρόμητο:« Η ήττα ήταν πολύ βαριά και για αυτό μετά από το παιχνίδι εγώ ο ίδιος έθεσα θέμα παραίτησης. Μετά το παιχνίδι έθεσα θέμα παραίτησης παντού. Δεν είμαι ο προπονητής που θα μείνει σε ένα περιβάλλον που δεν τον θέλουν. Η πίεση ήταν μεγάλη από όλες τις πλευρές. Έκανα αυτή την συζήτηση την επομένη μέρα του παιχνιδιού».

Για τον Ρόβα:« Ο Ρόβας δεν έπαιζε βασικός γατί προσπαθούσαμε να τον προσαρμόσουμε σε έναν νέο τρόπο παιχνιδιού από αυτόν που έπαιζε έως τώρα. Οι άνθρωποι της ομάδας το ξέρουν αυτό. Και φυσικά αυτό έγινε και για να αρχίσει να καταλαβαίνει κάποια άλλα τακτικά θέματα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μέλλον. Είναι ένας παίκτης ο οποίος μόλις βελτιώσει κάποια τακτικά θέματα στο παιχνίδι του θα εκτοξευτεί. Έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και έχει ένα χάρισμα που δεν έχουν πολλοί. Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν να παίζει και παραπάνω. Ήταν πάντα στις πρώτες επιλογές μου».

Για την αντίδραση του κόσμου στο πρόσωπο του:« Έχω επανέλθει πολλές φορές σαν προπονητής μετά από κακά αποτελέσματα στο παρελθόν. Αλλά εδώ δεν υπήρχε αρκετός χρόνος. Μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα έκανα μια συζήτηση με κάποιους φίλους του Ηρακλή. Και δεν υπήρχε κανένα θέμα. Την επομένη μέρα στο 15 ο κόσμος αντιδρά».

Για τον Ελευθερόπουλο: « Μίλησα μαζί του και θέλω να του ευχηθώ τα καλύτερα. Η ομάδα θέλει χρόνο και ηρεμία. Πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο της. Ο Ηρακλής αυτή την στιγμή πρέπει να βρει τρόπο να ηρεμήσει και να αφήσουν τον νέο προπονητή να κάνει δουλειά. Είναι πολύ καλός προπονητής και πραγματικά εύχομαι να πετύχει στον Ηρακλή».

Για τον Τομ Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του:«Έφερε τα χρήματα του στην Ελλάδα για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. Δώστε λίγο χρόνο σε αυτούς τους ανθρώπους και η ομάδα μόνο κέρδη θα έχει. Να αφήσουν χρόνο και χώρο γιατί ήρθαν σε μία δύσκολη κατάσταση για να μπορέσουν να βοηθήσουν. Πιστεύω η ομάδα θα ηρεμήσει και θα πάει καλά»

Για τις προσθήκες που θα έκανε εάν ήταν στην ομάδα τον Ιανουάριο:« Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό ροστερ. Θα χρειαστεί θέμα ενίσχυσης σε δυο τρεις θέσεις. Άλλα είναι νωρίς γιατί κάποια παιδιά δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα. Ένας τερματοφύλακας σίγουρα. Και μετά ένας επιθετικός ανάλογα με την απόδοση του Περόνε».

Για τα δικά του λάθη τον Ηρακλή:« Θα πρέπει να μείνω στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο το οποίο μας διέλυσε. Νομίζω ότι εάν δεν υπήρχε αυτό το παιχνίδι δεν θα υπήρχε θέμα. Σε αυτό το παιχνίδι είχα ετοιμάσει ομάδα για αυτό παιχνίδι. Στα παιχνίδια κυπέλλου πάντα έδινα χρόνο σε παιδιά που δεν παίζανε πολύ για να έχουν έναν καλό ρυθμό. Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα χωρίς να σκεφτώ την ασφάλεια μου. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Φέτος πίστεψα σε αυτή την προσπάθεια. Όταν ήρθα δεν είχαμε μεγαλομέτοχο».

Πηγή: FAIR PLAY 96,1

Σχετικά Άρθρα

“Χαίρομαι, που συνετέλεσα κι εγω στην αλλαγή εποχής του Ηρακλή” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top