Πρόβα πρωταθλήματος στη Νάξο

Στον Ηρακλή θεωρούν ότι η Football League θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου και προγραμματίζουν αναλόγως…

Πολλοί έσπευσαν να θεωρήσουν ότι η αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 – την τελευταία, κατά κυριολεξία, στιγμή – υποδήλωνε και νέα αναβολή στην υπόθεση της έναρξης της αγωνιστικής δράσης στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ωστόσο, στον Ηρακλή θεωρούν ότι όλες οι ενδείξεις συντείνουν προς την κατεύθυνση ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και σε 15 μέρες θα έχουμε πρεμιέρα. Αυτές είναι, άλλωστε, οι πληροφορίες, οι οποίες φθάνουν στη Μίκρα και προέρχονται από τη Λίγκα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι «κυανόλευκοι» αποφάσισαν να ματαιώσουν οριστικά το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια μετάθεσης για μετά το Σάββατο 6/10, όταν και ήταν καθορισμένο να διεξαχθεί, εφόσον η εβδομάδα, που ακολουθεί εκείνη με τις δύο αναμετρήσεις (φιλικό με την ΑΕΠ και κύπελλο με τη Θύελλα Καμαρίου), θα είναι η εβδομάδα της πρώτης σέντρας στο πρωτάθλημα και της τελικής ευθείας για αυτήν τη διαδικασία.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα δώσει ευκαιρία αγωνιστικής συμμετοχής σε ένα τμήμα του αγωνιστικού δυναμικού του στο φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Θόδωρου Παπαδόπουλου, απέναντι στη ΑΕ Ποντίων Κατερίνης και θα χρησιμοποιήσει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του στην επίσημη μάχη του κυπέλλου στη Νάξο, κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου.

Αυτή, λοιπόν, η αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος, θα αποτελέσει την ευκαιρία για γενική δοκιμή πρωταθλήματος για τον Ηρακλή, καθώς δεν αναμένεται να υπάρξει νέα ευκαιρία αγωνιστικής δράσης για τους «κυανόλευκους» πριν ανοίξει η αυλαία της Football League.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top