«Ανέβηκε» στο δεύτερο και πήρε τη «φιλική» νίκη με ανατροπή

«Σφιγμένος» ο Ηρακλής, αιφνιδιάστηκε στην αρχή από τον Μακεδονικό, αλλά ανέτρεψε την κατάσταση στο δεύτερο μέρος και επικράτησε με 1-2 – Παπαδόπουλος και Ρόβας τα γκολ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας για τους «κυανόλευκους» ήταν αυτό της Πολίχνης με τον Μακεδονικό και μάλιστα το δεύτερο στη σειρά για το νέο αγωνιστικό πρόσωπο του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Ο Ηρακλής επικράτησε με 1-2, με τα γκολ του Παπαδόπουλου στο 70΄ και του Ρόβα με εκτέλεση πέναλτι στο 86΄ να ανατρέπουν την κατάσταση, που είχε διαμορφωθεί με το αιφνιδιαστικό γκολ του Μπαρντούσι στο 5΄, στην πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Ο κόουτς του Ημίθεου χρησιμοποίησε και πάλι διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο, με την ομάδα να είναι – φυσιολογικότατα – «σφιγμένη» και ανέτοιμη, αλλά βελτιωμένη στο δεύτερο μέρος, διατηρώντας ωστόσο τον έλεγχο της μπάλας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα

5΄ Ο Μακεδονικός αιφνιδιάζει με γρήγορη οργανωμένη αντεπίθεση, που καταλήγει στον Μπαρντούσι, ο οποίος με σουτ από αριστερά εντός περιοχής κάνει το 1-0.

20΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χιντζίδη και εντυπωσιακή απόκρουση του Γουμάγια.

21΄ Εκτέλεση κόρνερ και κοντινή κεφαλιά του πασά, άουτ.

25΄ Ενέργεια και σέντρα του Πασά από τα αριστερά, κεφαλιά του Περόνε άουτ.

31΄ Ο Περόνε κλέβει τη μπάλα από τον χώρο του κέντρου, κάνει την κούρσα, από πλάγια θέση εντός περιοχής εκτελεί, αλλά αποκρούει ο Γουμάγιας.

48΄ Ο Ρόβας εκτελεί από κοντά, ο Γουμάγιας αποκρούει.

55΄ Κοντινή κεφαλιά του Ζιαμπάρη, βγάζει πάνω στη γραμμή ο Γουμάγιας.

66΄ Κίτρινη κάρτα στον Κανακούδη για σκληρό μαρκάρισμα.

70΄ Γκολ για τον Ηρακλή: Ο Παπαδόπουλος παίρνει το «ριμπάουντ» έξω από την περιοχή και με στοχευμένο πλασέ στέλνει την μπάλα στο δεξί «Γ», κάνοντας το 1-1.

76΄ Τεράστια ευκαιρία για τον Ηρακλή, καθώς ο Γιαννίτσης μόνος από κοντά, μετά από κόρνερ σουτάρει με πολλή δύναμη, αλλά άστοχα.

85΄ Ο Στάμου ανατρέπεται καθαρά εντός περιοχής, ο διαιτητής καταλογίζει αρχικά φάουλ, αλλά διορθώνει το λάθος του καταλογίζοντας πέναλτι στη συνέχεια.

86΄ Γκολ για τον Ηρακλή. Ο Ρόβας εκτελεί το πέναλτι και κάνει το 1-2.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Βοσνιάδης (35΄ Γρηγοριάδης – 64΄ Αμπάρης) , Κουκόλης (46΄ Ζιαμπάρης), Κούσας (46΄ Γιαννίτσης), Καζναφέρης (46΄ Κουτρομάνος), Χιντζίδης (46΄ Κανακούδης), Καλτσάς (46΄ Στάμου), Παναγιωτούδης (46΄ Κωστούλας), Μενδρινός (46΄ Παπαδόπουλος), Χασομέρης (46΄ Γεωργίου), Πασάς (46΄ Πτηνόπουλος), Περόνε (46΄ Ρόβας).

Μακεδονικός: Γουμάγιας, Δούμας, Γαρύφαλλος, Τσιαμπάζης, Τσουκάνης, Ζαφειρίδης, Καπαγιαννίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Ρένο, Καρλόπουλος, Μπαρντούσι.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Τοτολίδης, Ρίτσκος, Τριανταφυλλίδης, Λαβιδάς, Δήμου, Γουνόπουλος, Μέτσι, Τράικος, Κατσιάκης.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top