Μάχη με τον χρόνο για Τάι

Ο Ηρακλής, από την πλευρά του, κάνει τα πάντα προκειμένου να εκδοθεί εντός της εβδομάδας το δελτίο του Βραζιλιάνου…

Στον Ηρακλή έχει ήδη αρχίσει το «τρέξιμο» για τις διάφορες διαδικαστικές διατυπώσεις, οι οποίες αφορούν στα τυπικά της ένταξης του Τάι στην ομάδα και της έκδοσης δελτίου για τον Βραζιλιάνο από την πλευρά της ΕΠΟ.

Έχουν ήδη προχωρήσει όλες εκείνες οι διαδικασίες που έχουν να κάνουν με τον επίσημο Ημίθεο και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μεταγραφής του 30χρονου μέσου, ώστε η Ομοσπονδία – με τη σειρά της – να ζητήσει από την ομόλογή της από τη Λευκορωσία τη διεθνή πιστοποίηση της μετακίνησης, μέσω του σχετικού ηλεκτρονικού συστήματος.

Αν οι Λευκορώσοι επιδείξουν έγκαιρα «αντανακλαστικά», θεωρείται βέβαιο ότι στην ΕΠΟ θα προλάβουν νε επικυρώσουν την ένταξη Τάι στον «Γηραιό», εκδίδοντας δελτίο στον ποδοσφαιριστή.

Έτοιμος για Τρίκαλα Ημαθίας

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας την ερχόμενη Κυριακή (14/1), στο Καυτανζόγλειο και ο Τάι, όχι μόνο μέσα από τις τοποθετήσεις του, αλλά και μέσα από την καθημερινότητα των προπονήσεων, δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί.

Εξάλλου, μέχρι τον Νοέμβριο ήταν σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα αγωνιζόμενος με την Γκορόντεγια στο Λευκορωσικό πρωτάθλημα και – όπως όλα δείχνουν – το προπονησιακό πρόγραμμα, που ακολούθησε στη Βραζιλία (με ομάδα της πατρίδας του), κατά το μεσοδιάστημα, τον διατήρησε σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας.

Συνεπώς, οι προσπάθειες όλων στην ομάδα συντείνουν στην προοπτική να είναι όλα έτοιμα για ντεμπούτο του Τάι στον επικείμενο αγώνα, καθώς, αν όλα δρομολογηθούν θετικά, το πλέον πιθανό είναι η δεύτερη πρεμιέρα του τεχνίτη χαφ με τη φανέλα του Ηρακλή να συνδυαστεί και με απευθείας συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Χαίρομαι, που συνετέλεσα κι εγω στην αλλαγή εποχής του Ηρακλή” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top