ΚΕΔ: “Είμαστε ενήμεροι και ερευνούμε τις καταγγελίες”

Υπήρξε και δεύτερο κρούσμα εξύβρισης ποδοσφαιριστή από τον Σιδηρόπουλο το οποίο γνωρίζει η ΚΕΔ/ΕΠΟ!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι διαιτητικές αποφάσεις, αλλά και η συμπεριφορά του διαιτητή Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου προς συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή σύμφωνα με τις καταγγελίες των «κυανόλευκων», αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

 

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά η διοίκηση του Ηρακλή δεν έμεινε απλώς στην ανακοίνωση-καταγγελία των λανθασμένων αποφάσεων του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, διαιτητή του αγώνα με την ΑΠΕ Λαγκαδά την περασμένη Κυριακή. Οι «κυανόλευκοι» χθες πραγματοποίησαν επαφές διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση του ρέφερι από την Πέλλα και σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησαν με την ΚΕΔ/ΕΠΟ εκφράζοντας τα παράπονά τους.

 

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως στην ΚΕΔ γνώριζαν και το κρούσμα της προηγούμενης διαιτητικής παρουσίας του Σιδηρόπουλου, στον αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στη Σπάρτη (0-2). Οι γηπεδούχοι με ανακοίνωσή τους την περασμένη εβδομάδα διαμαρτυρήθηκαν για τον καταλογισμό δύο πέναλτι υπέρ της Σπάρτης και για δύο που δεν υπέδειξε υπέρ τους και υπογράμμισαν σ’ αυτή: «Δεν φτάνει που κατάπιε δύο πέναλτι ο διαιτητής, έβριζε και τους παίκτες μας». Ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, πέρσι η Δόξα Π. Μυλότοπου (ΕΠΣ Πέλλας) επίσης είχε καταγγείλει τη συμπεριφορά του (πέραν των αποφάσεών του) μεταφέροντας πως είχε ειρωνευτεί ποδοσφαιριστή της ομάδας της. «Είμαστε ενήμεροι και ερευνούμε τις καταγγελίες» ήταν μεταξύ άλλων οι απαντήσεις από πλευράς ανθρώπων της διαιτησίας στους «κυανόλευκους», ιδιαίτερα για τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, γεγονός το οποίο φαίνεται να έχει διαφορετική βαρύτητα από μια κακή διαιτητική στιγμή και απόφαση.

Πηγή: Metrosport

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top