Νέα ποινική δίωξη κατά του Βασίλη Γκαγκάτση

Ο διευθύνων σύμβουλος της Super League και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, διώκεται για κακουργηματική απιστία για χρήματα της UEFA που αλλού έπρεπε να πάνε και αλλού κατέληξαν…

Επικαιρότητα

Mετά την δίκη του για την «κάρτα υγείας» που βρίσκεται σε εξέλιξη και την παραπομπή του σε δίκη για την υπόθεση πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπέλλου της περιόδου 2004-05, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ έχει άλλη μια περιπέτεια με την δικαιοσύνη να αντιμετωπίσει…

Ειδικότερα, η Εισαγγελία Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη κατά του Βασίλη Γκαγκάτση, για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας!

Η υπόθεση είναι αρκετά παλιά (προ δεκαετίας) και έχει να κάνει με την οικονομική ενίσχυση που είχε στείλει η UEFA προς τους πυρόπληκτους του Νομού Ηλείας, ύψους 1 εκατ. ελβετικών φράγκων. Τα χρήματα αυτά επρόκειτο να διατεθούν για την ανακατασκευή του σταδίου της περιοχής, μέσω της ΕΠΟ, πρόεδρος της οποίας τότε ήταν ο νυν διευθύνων σύμβουλος της Super League.

Ωστόσο, σύμφωνα με την δικογραφία, αντί τα χρήματα να καταλήξουν στον σκοπό για τον οποίο εστάλησαν, κατατέθηκαν σε λογαριασμό του Ότο Ρεχάγκελ ως πριμ! Κάτι το οποίο δεν προβλεπόταν από πουθενά, ούτε υπήρχε κάποια σχετική συμβατική υποχρέωση.

Η δικογραφία έχει σχηματιστεί εδώ και περίπου επτά χρόνια και έφτασε τώρα σε άσκηση δίωξης! Την καταγγελία φέρεται να την έχει κάνει κάτοικος της πυρόπληκτης περιοχής, ενώ η υπόθεση ανατέθηκε ήδη σε ανακριτή.

Πηγή: SDNA

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι, που αφαίρεσαν μπλούζα 16χρονου Ηρακλειδέα…

Διάφορα

Zέρβας: “Όχι στους ανεγκέφαλους ροπαλοφόρους – Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν!”

Διάφορα

Back to Top