Διακινητής κρατούσε αιχμάλωτους αλλοδαπούς σε αποθήκη στη Σίνδο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου άνδρα αλλά και πέντε ακόμη συνεργών του

Διάφορα, Επικαιρότητα

Στη σύλληψη ενός 25χρονου άνδρα, μέλους εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος με απειλή μαχαιριού κρατούσε υπό επιτήρηση (15) αλλοδαπούς σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην περιοχή της Σίνδου οδήγησαν οι συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ακόμη συνεργών του.

Ο δράστης, και οι πέντε συνεργοί του τους οποίους αναζητούν οι αρχές, αξίωναν να καταβληθεί μεγάλο χρηματικό ποσό από συγγενικά πρόσωπα των αλλοδαπών προκειμένου να τους προωθήσουν στην Αθήνα.

Πρόκειται για 25χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου, αλλά και πέντε ακόμη συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διευκόλυνση εισόδου στη χώρα υπηκόων τρίτων χωρών που δεν έχουν το δικαίωμα προς τούτο.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι άνθρωποι αυτοί κρατούνταν μέχρι οι οικείοι τους να καταβάλουν χρηματικά ποσά προκειμένου να προωθηθούν προς την Αθήνα, ενώ όλοι τους είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε ο 25χρονος για τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των υπολοίπων εμπλεκομένων στην υπόθεση συνεργών του.

Πηγή: thestival.gr

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι, που αφαίρεσαν μπλούζα 16χρονου Ηρακλειδέα…

Διάφορα

Zέρβας: “Όχι στους ανεγκέφαλους ροπαλοφόρους – Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν!”

Διάφορα

Back to Top