Όλα τα είχε ο… Κύζας του έλειπε

Ο μέτριος για ακόμη μια φορά Ηρακλής γνώρισε την ήττα από την Ξάνθη – Απροστάτευτη η ομάδα με νέο ρεσιτάλ Κύζα!

“Ποδαρικό” με το αριστερό έκανε τελικά ο Ηρακλής, καθώς γνώρισε την πρώτη ήττα για το 2017 από την Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο.

Η κατρακύλα της δημιουργίας Παπαθανασάκη-Καγιούλη συνεχίζεται και η ομάδα γίνεται σάκος του μποξ σε κάθε παιχνίδι. Είτε αγωνιστικά, είτε διαιτητικά. Θύμα βέβαια όλου αυτού του σκηνικού είναι μόνο ένας. Ο Ηρακλής.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε ένα μέτριο πρώτο μέρος όπου θα μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με ευκαιριές του Λεοζίνιο αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και πίσω στο σκορ από το… ανόητο πέναλτι του Χουάντερσον στον Βασιλακάκη, με τον Βραζιλιάνο πορτιέρε να σταματάει τον Γιουνές από την άσπρη βούλα.

Ίδια εικόνα είχε και το δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής έχανε ευκαιρίες και από το πουθενά η κάκιστη Ξάνθη με τον Γιουνές άνοιξε το σκορ. Ο επιθετικός των Ακριτών βρέθηκε απέναντι στον Χουάντερσον τον οποίο και νίκησε. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με τον Κύζα να εκνευρίζει τους “κυανόλευκους” και να αποβάλλει τον Περόνε με δύο υπερβολικές κίτρινες κάρτες ενώ λίγα λεπτά αργότερα δεν έδωσε φάουλ μαρς στον Αργεντινό στο όριο της μεγάλης περιοχής.

Ωστόσο, το θέμα είναι πως ο Ηρακλής γνώρισε ακόμη μια ήττα, βυθίζεται περισσότερο στη βαθμολογία, ενώ η αστυνομία δεν άφησε σε κανένα οπαδό που δεν είχε εισιτήριο να εισέλθει στον χώρο γύρω του Καυτανζογλείου. Απλά και δημοκρατικά!

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Ρούσσος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ιντζόγλου (Κυνηγόπουλος 87′), Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Πασάς (Λουκίνας 70′), Περόνε

Στον πάγκο είναι οι: Γιαννίκογλου, Λουκίνας, Βοσνακίδης, Αγγελόπουλος, Καραγκούνης, Κυνηγόπουλος, Δούμτσιος

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (Σολτάνι 72′), Τριάδης, Γιουνές (Ράνος 88′), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Καμαρά (Χατζητερζόγλου 83′)

Στον πάγκο είναι οι: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Σολτάνι, Χατζητερζόγλου, Ράνος, Νιέτο, Ορφανίδης

ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)

ΒΟΗΘΟΙ: Καραβασίλης (Καβάλας), Λάζαρης (Καβάλας)

4ος: Σέζος (Κιλκίς)

ΣΚΟΡΕΡ: -/ Γιουνές

ΚΙΤΡΙΝΗ: Λουκίνας, Περόνε / Καμαρά, Ντε Λούκας, Σολτάνι

ΚΟΚΚΙΝΗ: -/ Περόνε

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top