“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

“Κακώς ετέθη ο στόχος του πρωταθλητισμού, χωρίς προϋποθέσεις – Αγαπώ πολύ τον Σύλλογο”, τονίζει ο πρώην κόουτς των “κυανολεύκων”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε για τον Κώστας Γεωργιάδης για τον Ηρακλή στο metrosport.gr:

‘Την περίοδο που ήμουν στον Ηρακλή τη χαρακτηρίζω ευλογημένη. Αρχικά, είναι ένας σύλλογος που τον αγαπώ πολύ και είναι σίγουρα για κάθε προπονητή τεράστιο κίνητρο να βρίσκεται στον πάγκο μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Βρέθηκα ουσιαστικά τον πρώτο χρόνο ξεθάβοντας την ομάδα από νέκρωση. 

Ο Ηρακλής αν θυμάστε ήταν στα τάρταρα, πήραμε την ομάδα από μηδενική βάση και αγωνιστικά και οργανωτικά και την πρώτη μας χρονιά καταφέραμε ταπεινά και προσγειωμένα να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο με νέα παιδιά Έλληνες και ξένους να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να παρουμε αποτελέσματα. 

Στη δεύτερη χρονιά λανθασμένα τέθηκε ο στόχος του πρωταθλητισμού γιατί η ομάδα συνέχισε να έχει προβλήματα οργανωτικά και λειτουργικά και τα αντιμετωπίζαμε με σιγή και σκληρή δουλειά. Αυτό συνεχίσαμε και κάναμε και τη δεύτερη χρονιά παρόλο που βάλαμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά αγωνιστικά και θεώρησα ότι ήταν καλό να γίνει μία αλλαγή προπονητή γιατί ήθελα να προχωρήσει η ομάδα και το περσινό μας δημιούργημα να φωτιστεί περισσότερο. Αυτή την περίοδο η ομάδα παλεύει για να κρατηθεί στην κατηγορία κι αυτό δείχνει ότι από τη φυγή μου και μετά δεν έχει εξέλιξη κι αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ. Παρόλα αυτά χρειάζεται συσπείρωση και εμπιστοσύνη σε όλους τους ανθρώπους που είναι στον σύλλογο για να πετύχει τον στόχο της παραμονής και μετά να κάνει αλλαγές για να θέσει πιο υψηλούς στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου”. 

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top