Πολύτιμη νίκη, με σκόρερ τον Γιανίς Γκερμούς

Με γκολ του νεαρού Γαλλοαλγερινού, ο Ηρακλής πήρε νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, με 0-1 επί του Καμπανιακού, αν και δεν κατόρθωσαν να αγωνιστούν οι τραυματίες Κούστα και Ισνάλδο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η δουλειά έγινε για τον Ηρακλή, καθώς οι “κυανόλευκοι” υπέταξαν με 0-1 τον Καμπανιακό και πήραν τη σημαντική νίκη, που επιζητούσαν, ώστε να πάρουν σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα.

Από την αρχή της αναμέτρησης ο Ημίθεος έδειξε σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς, με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς κι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Γκερμούς πριν λήξει το πρώτο μέρος, γεγονός κομβικό για την έκβαση της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο επεχείρησε να διασφαλίσει τη νίκη του με την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, κάτι το οποίο δεν πέτυχε, αλλά ταυτόχρονο φύλαξε τα νώτα του και – ουσιαστικά – δεν κινδύνευσε σημαντικά από τον αντίπαλο με ισοφάριση.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου αγωνίστηκε με δύο άλλες βασικές απουσίες, πέρα από αυτήν του τιμωρημένου Έμπο, καθώς Κούστα και Ισνάλδο δεν κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις τους και βρέθηκαν εκτός.

Οι στιγμές

Στο 31΄ ο Αρόγιο εκτελεί κόρνερ, ο Γιακουμής αστοχεί στην έξοδό του, όπως και ο Κουντουριώτης στη συνέχεια, με την κεφαλιά, που επεχείρησε.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ στο 36΄: Μετά από κλέψιμο των συμπαικτών του στην άμυνα του Καμπανιακού, ο Γκερμούς σε επίκαιρη θέση και με σουτ κάνει το 1-0.

Στο 43΄ ο Πατράλης δοκιμάζει το πόδι του, το σουτ είναι καλό, η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 56΄ σουτ του Κουντουριώτη κι επέμβαση του Γιακουμή.

Στο 72΄ ακυρωθέν γκολ τον Ηρακλή, καθώς ο Κουντουριώτης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, υποδεικνυόμενος σε θέση οφσάιντ.

Στο 88΄ σουτ του Χειρίτραντα, η μπάλα στο δοκάρι κι έξω.

Οι συνθέσεις

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Κουντουριώτης, Νεοφυτίδης (63΄ Δοϊρανλής), Αρόγιο (46΄ Χειρίτραντας), Σιούτας, Σπυρίδης (84′ Τσαγκαλίδης), Γκερμούς (90΄+1΄ Τόρες).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top