Παλαβράκης: “Ο κόσμος μας στηρίζει στα δύσκολα”

Η τοποθέτηση του “κυανόλευκου” γκολκίπερ για την αγωνιστική πραγματικότητα της ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

H συνέντευξη του Στέφανου Παλαβράκη στο monobala.gr:

«Φαβορί εμείς, πιστεύω στην ικανότητα των συμπαικτών μου»

Ο Παλαβράκης ανέφερε αρχικά:  «Κινητήριος μοχλός για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ Β’ ήταν η ενέργεια και το πάθος που βγάλαμε, μένοντας παράλληλα συγκεντρωμένοι. Οι τρεις ισοπαλίες μας άφησαν πικρή γεύση, ιδίως στα πρώτα δύο παιχνίδια, όπου η ομάδα κατά την γνώμη μου είχε καλύτερη παρουσία και σκόραρε και πρώτη. Νιώθουμε ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας. Η σωτηρία ήταν πάντα στο χέρι μας και πάντα εξαρτάται από την δικιά μας παρουσία. Δυστυχώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο και πρέπει να παλέψουμε σε μια δύσκολη διαδικασία, όπως αυτή των playouts. Δεν μπορώ να χρίσω φαβορί κάποιον πέρα από εμάς. Μόνο και μόνο γιατί πιστεύω στην ομάδα και στην ικανότητα των συμπαικτών μου. Όμως, η παρούσα βαθμολογία σε δύο αγωνιστικές μπορεί να αλλάξει και να έρθουν τα πάνω κάτω για όλους».

Ο γκολκίπερ του Ηρακλή πρόσθεσε: «Οι έδρες και ο κόσμος σίγουρα παίζουν ρόλο. Εμείς είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε και τα δυο, παρόλο που δεν παίζουμε στη φυσική μας έδρα. Αντ’ αυτού στο γήπεδο της Χαλάστρας είμαστε αήττητοι. Επίσης, είναι σημαντικό να μη χάνεις, για να μη ξεφεύγει κανείς βαθμολογικά. Εμείς ξεκινήσαμε και με ένα μικρό πλεονέκτημα, άλλωστε, το οποίο διευρύναμε κιόλας».

«Μεγάλη κατανόηση ο κόσμος του Ηρακλή στη δύσκολη φάση»

Ηρακλής: «Απαιτούμε ισονομία, καμία άλλη αδικία εις βάρος μας»

Όσο για τη στήριξη των φιλάθλων παντού, σχολίασε: «Ο κόσμος είναι κοντά μας, έχει δείξει μεγάλη κατανόηση σε αυτήν τη δύσκολη φάση και προσπαθεί και μας στηρίζει με οποιονδήποτε τρόπο. Εμείς τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να κάνουμε το αυτονόητο, δηλαδή να πετύχουμε την παραμονή».

Όσο για το επόμενο ματς, με τον Καμπανιακό, αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ο Θεσσαλός πορτιέρε του «γηραιού» επισήμανε: «Το επόμενο ματς θα είναι αρκετά δύσκολο, με μεγάλο αντίκτυπο βαθμολογικό και για τις δύο ομάδες. Εμείς πρέπει να διατηρήσουμε την ενέργεια και την συγκέντρωση που είχαμε στο προηγούμενο ματς. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της φέτος. Από εκεί και πέρα, μακάρι να είμαι υγιής και ό,τι είναι αν έρθει ας έρθει».

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top