K19: Άνετο πέρασμα από την Κοζάνη με 1-4!

Σαρωτικοί οι νεαροί “κυανόλευκοι”, μέσα στην έδρα του αντιπάλου.

Ακαδημία, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωση για τον αγώνα της Κ19 από τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο:

Ευρεία νίκη με σκορ 1-4 επί της Κοζάνης σημείωσε η ομάδα μας Κ19, στον αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Κοζάνης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους παίκτες του Μπάμπη Μαυρίδη, καθώς οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με 1-0 μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, με εκτέλεση πέναλτι.

Ωστόσο, οι μικροί “κυανόλευκοι” δεν πτοήθηκαν απ’ το εις βάρος τους σκορ, επέβαλαν γρήγορα την υπεροχή τους, έπαιξαν σαφώς καλύτερα απ’ τον αντίπαλό τους, ήταν επιθετικοί κι αποφασιστικοί, έκαναν πολλές και καλές ευκαιρίες και κατάφεραν να “γυρίσουν” το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, με σκόρερς τους Χουσεΐνογλου στο 25′ και τον Αγριδιώτη στο 39′.

Στην επανάληψη, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας “καθάρισαν” από νωρίς την υπόθεση νίκη, με άλλα 2 τέρματα που πέτυχαν ο Ακριβός στο 51′ και ο Μωυσίδης στο 58′, ανεβάζοντας έτσι το δείκτη του σκορ σε 1-4!

Στο 60′ η ομάδα μας έμεινε με παίκτη λιγότερο, έπειτα από δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Λούσι, όμως οι γηπεδούχοι, δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του αγώνα και να μένει στο εμφατικό 1-4!

Η σύνθεση του ΗΡΑΚΛΗ: Σόβα, Ευθυμιάδης, Δεβρελής, Λούσι, Μπαλίου, Κοκκινίδης, Καϊναμίσης, Αγριδιώτης, Μωυσίδης, Χουσεΐνογλου, Ακριβός.

Έπαιξαν ακόμη και οι Ροΐδης και Μπούρμπουλας.

Σχετικά Άρθρα

K17: Δεύτερη νίκη επί του Παναθηναϊκού και πρόκριση στους “8” (vid+pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top