Πέμπτη στους Χορτατζήδες! Μπάρμπεκιου με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ!

Εξαιρετική πρωτοβουλία του ΓΣ και φίλων του Ηρακλή, με ανοικτή τη νέα μπουτίκ του Ημίθεου, εν αναμονή των κρίσιμων μαχών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Η ανακοίνωση – κάλεσμα του Γυμναστικού Συλλόγου:

Λίγες ημέρες πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ο κόσμος του Ηρακλή θα έχει την ευκαιρία να «ντοπάρει» ψυχολογικά του παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου και του Διονύση Αγγέλου.

Με πρωτοβουλία φίλων της ομάδας και σε συνεργασία με το κρεοπωλείο ΓΚΙΛΗΣ στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα συγκεντρωθούν για μπάρμπεκιου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 13:00 και είναι καλεσμένος όλος ο κόσμος του Ηρακλή, μικροί και μεγάλοι, για να δείξουμε και πάλι ότι σε αυτόν τον πόλεμο είμαστε μια γροθιά.

Υπάρχει όμως ένας ακόμη λόγος για να παραβρεθείτε την Πέμπτη στους Χορτατζήδες. Και αυτός δεν είναι άλλος από την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της μπουτίκ. Φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, t-shirts πασχαλινές λαμπάδες και αυγά, και δεκάδες άλλα κυανόλευκα δώρα σας περιμένουν για να τα αποκτήσετε.

Όσοι αποκτήσουν τις επίσημες εμφανίσεις των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να τις υπογράψουν οι αγαπημένοι τους αθλητές (θα παραμείνουν στον χώρο έως τις 17:00)!

«Ντοπάρουμε» τους παίκτες μας και προμηθευόμαστε τα κυανόλευκα πασχαλινά μας δώρα.

Ραντεβού στους Χορτατζήδες την Πέμπτη (11/4) λίγο μετά τις 13:00!

Υ.Γ. Όσον αφορά το ημερήσιο ωράριο λειτουργίας της μπουτίκ, θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top