Αποφόρτιση, σε κλίμα αισιοδοξίας (pic)

Οι “κυανόλευκοι” επανήλθαν στη Μίκρα, με προπόνηση δύο ταχυτήτων.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωση από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, μεταφέρει:

Χαμόγελα, καλό κλίμα και ευφορία έφερε στο ποδοσφαιρικό τμήμα η μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’, με την ηρεμία να επανέρχεται στις τάξεις της ομάδας μας, καθώς οι 3 βαθμοί που κερδήθηκαν απολύτως δίκαια χθες, ήταν απαραίτητοι για τη δύσκολη συνέχεια και τους 6 “τελικούς” που απομένουν για την ολοκλήρωση των play out της Superleague 2.

Φυσικά, όπως τόνισε στους παίκτες του ο προπονητής της ομάδας μας, Σούλης Παπαδόπουλος, οι χαρές και τα πανηγύρια τελειώνουν εδώ και ήδη άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Καμπανιακό (εκτός έδρας), με την προετοιμασία να ξεκινά από σήμερα.

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος, που άλλωστε είναι και το μόνο ζητούμενο, θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα ή στο μεγαλύτερο μέρος του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν σε παιχνίδια κατοχής και έντονα αγωνιστικά παιχνίδια.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top