Προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (pic)

H ομάδα πέρασε στην πραγματικότητα της προπαρασκευής της για την τοπική αναμέτρηση στη Χαλάστρα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η επίσημη ενημέρωση από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή:

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του κυριακάτικου τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β’ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χαλάστρας (16:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out της Superleague 2.

Πρόκειται για το πλέον κομβικό παιχνίδι στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, καθώς όπως έχουν έρθει τα πράγματα κι έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, η νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για το λόγο αυτό, πέραν του αγωνιστικού, η τεχνική ηγεσία δίνει μεγάλη βαρύτητα και στον τομέα της ψυχολογίας, προσπαθώντας ν’ ανυψώσει το ηθικό των παικτών ώστε να τα δώσουν όλα και να πάρουν τις νίκες που απαιτούνται, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, η ομάδα χωρίστηκε όπως και χθες σε δύο γκρουπ, με τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σ’ όλο τον αγώνα με την Καρδίτσα ν’ ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε παιχνίδια κατοχής, όπως και έντονα αγωνιστικά παιχνίδια.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top