Kυριζίδης: “Ο Μονεμβασιώτης στηρίζει έμπρακτα και καθημερινά την ομάδα”

Θέλουμε την έλευσή του, διότι θα συμπαρασύρει προς τη θετική κατεύθυνση όλα τα Τμήματα του Συλλόγου”, τονίζει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Μάκη Κυριζίδη στο Metropolis:

Αρχικά για την παρουσία στην προπόνηση των κυανόλευκων: «Ο λόγος είναι προφανής, είμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Επιλέξαμε να σταθούμε δίπλα στα παιδιά ώστε να δηλώσουμε τη δίκη μας στήριξη και  πόσο ενωμένος είναι ο Ηρακλής, και με τη στήριξη στο διοικητικό κομμάτι του προέδρου, αλλά και στο προπονητικό και στους παίκτες, προκειμένου να τονίσουμε για ακόμη μια φορά τη βαρύτητα της φανέλας που φοράνε αυτά τα παιδιά και πρέπει να το αποδείξουνε στα επόμενα παιχνίδια.

Είμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι το οποίο έχει τρεις άξονεςΤην αδειοδότηση για την επόμενη χρονιά, το διοικητικό κομμάτι της ΠΑΕ και το αγωνιστικό κομμάτι, ενόψει και μιας μεταβίβασης των μετοχών σε έναν νέο επενδυτή. Όλα αυτά θα κριθούνε μέσα στον επόμενο μήνα. Εμείς θα συμπράξουμε και θα είμαστε δίπλα, στοιχισμένοι στη προσπάθεια της ΠΑΕ.  Εμείς ως γυμναστικός σύλλογος μπορεί να μην έχουμε την άμεση εμπλοκή με τη ΠΑΕ, αν όμως έχουμε έναν δυνατό επενδυτή  και μια αλλαγή αέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αυτό θα συμπαρασύρει και όλα τα υπόλοιπα.

Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να υποβιβαστεί και πως από τον Μάιο και μετά θα έχουμε αντεπίθεση και επάνοδο εκεί που μας αρμόζει και μας αξίζει».

Για το τι ειπώθηκε με τους παίκτες: «Δύο λεπτά μιλήσαμε, τους είπαμε ότι είμαστε όλοι μαζί στοιχισμένοι δίπλα τους και πιστεύουμε στις δυνατότητές τους. Να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια και με τη Καρδίτσα».

Τέλος, για το αν θα πρέπει να έχει και ο κ. Μονεμβασιώτης άμεση επαφή με τους ποδοσφαιριστές: «Δεν νοείται να είμαστε σε αυτό το σημείο και να μην ξεκαθαρίσουμε τα επόμενα παιχνίδια χωρίς να έχουμε αγωνία.  Δεν νομίζω επίσης πως υπάρχει κάποιος αυτή τη στιγμή που να μην πιστεύει ότι δεν υπάρχει άμεσο και ενεργό ενδιαφέρον για από τον κ. Μονεμβασιώτη για τον Ηρακλή. Το έχει δείξει και με τις χορηγίες αλλά και καθημερινά με την έμπρακτη στήριξή του. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες και οι αντίπαλοί μας πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν απέναντι τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης».

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top