Καράογλου, Κυριζίδης, Γεράνης και άλλοι επώνυμοι Ηρακλειδείς στη Μίκρα!

Μίλησαν στην ομάδα και επεχείρησαν να τονώσουν το “κυανόλευκο” ηθικό, ενόψει των προσεχών μαχών σωτηρίας – Κινητοποίηση στο όλον του Συλλόγου!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωση από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή για την επίσκεψη της αντιπροσωπείας επώνυμων Ηρακλειδέων στη Μίκρα:

Η “κυανόλευκη” οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ είναι πιο ενωμένη από ποτέ, ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που βγήκε στα αποδυτήρια της ομάδας, λίγη ώρα πριν τη μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης και γνωστό για την αγάπη του για τον Ημίθεο, Θεόδωρο Καράογλου, τον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ και φίλαθλο της ομάδας, Μιχάλη Γεράνη, τον Γρηγόρη Φανάρα εκ μέρους της Διοίκησης της ΠΑΕ, τον Πρόεδρο του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, Μάκη Κυριζίδη, τον Υπεύθυνο Ακαδημιών και μέλος του ΔΣ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, Ηλία Ευθυμιάδη και το μέλος του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, Δημήτρη Σιούτη, επισκέφθηκαν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, μιλώντας τους και εμψυχώνοντάς τους ενόψει των 8 παιχνιδιών που ακολουθούν για τα play out. Αυτό που τους ζήτησαν είναι να τα δώσουν όλα και να πάρουν τις απαραίτητες νίκες, ώστε η ομάδα να μην έχει προβλήματα και να δει με διαφορετική οπτική ματιά την επόμενη χρονιά όπου φυσικά οι στόχοι θα είναι διαφορετικοί.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους, έγινε και τηλεφωνική παρέμβαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Στράτου Ευγενίου, ο οποίος τόνισε με έμφαση σε όλους, πως Διοίκηση, παίκτες, προπονητές, Γυμναστικός Σύλλογος και φίλαθλοι είναι ενωμένοι σαν γροθιά και αποφασισμένοι για τον κοινό σκοπό, το καλό του ΗΡΑΚΛΗ!

Παράλληλα, τοποθετήθηκαν τόσο ο Βασίλης Βιτλής, ένας εκ των αρχηγών, όσο και ο προπονητής της ομάδας μας, Σούλης Παπαδόπουλος, οι οποίοι επισήμαναν ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν πρόκειται ν’ αντιμετωπίσει πρόβλημα στη συνέχεια, όμως ζήτησαν να μην έχει η ομάδα τόσο εχθρικές διαιτησίες, όσο στο προηγούμενο παιχνίδι, απαιτώντας ίση μεταχείριση με όλους τους αντιπάλους. Αυτό που υποσχέθηκαν στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ είναι ότι θα δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα.

Μάλιστα, άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πεισμωμένοι από το γεγονός ότι η προσπάθεια που κατέβαλαν εναντίον της Κοζάνης, η καλή εμφάνιση και η αποφασιστικότητα που είχαν στο παιχνίδι, δεν συνοδεύτηκε από νικηφόρο αποτέλεσμα, εξαιτίας των πολλών διαιτητικών λαθών, που στέρησαν από την ομάδα μας τους 3 βαθμούς που βάσει απόδοσης δικαιούταν απόλυτα.

Η ομάδα στρέφει πλέον την προσοχή της στον αγώνα της Τετάρτης στην Καρδίτσα με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση. Η προετοιμασία συνεχίστηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση, όπου όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα ή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με την Κοζάνη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε παιχνίδια κατοχής και τελειώματα φάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top