Aπίθανοι! Κεκλεισμένων με ΠΑΟΚ Β, λόγω τιμωρίας για τον αγώνα με Κοζάνη!!!

Ο πόλεμος καλώς κρατεί, εις βάρος του Ημίθεου, με το Δικαιοδοτικό Όργανο να τιμωρεί τους “κυανόλευκους” με μία αγωνιστική, επειδή πετάχτηκαν μπουκάλια στον αγώνα με την Κοζάνη…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας του ΗΡΑΚΛΗ με τον ΠΑΟΚ Β στη Χαλάστρα, μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής, που επεβλήθη στους “κυανόλευκους”.

Αναλυτικά, η απόφαση:

‘Επιβάλλεται σε βάρος της «ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΕ» διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση συμμετέχει η ΠΑΕ, για ρίψη προς τον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη του αγώνα της Super League 2 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, που διεξήχθη στις 30-03-2024 στο γήπεδο του Καμπανιακού, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, πλαστικών μπουκαλιών, μεταλλικών κομματιών από τα κάγκελα και μικροαντικειμένων, πρόσφορων να προκαλέσουν σωματική βλάβη προσώπου, την οποία και τελικά προκάλεσαν (ελαφρύς τραυματισμός στο χέρι 4ης διαιτητή του αγώνα).

Εφαρμογή του άρθρου 1Α παρ. 2 του ν. 4326/2015, όπως προστέθηκε με το άρθρο 10 του ν. 5085/2024” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΑΒ, με το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΟΤ Ηρακλής να είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ Β την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out της Super League 2”!

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top