Μία από τα ίδια…

Ο Ηρακλής προηγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε και έμεινε στο 1-1 με την Κοζάνη – Δυσκολεύει σημαντικά η αποστολή του, μετά και τη νέα απώλεια…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το θέμα δεν είναι μόνο να θέλεις, αλλά και να μπορείς. Και, μάλιστα, να το αποδεικνύεις στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε ούτε στον αγώνα με την Κοζάνη στη Χαλάστρα, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 και μακριά από τη νίκη και δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την αποστολή του στο έξτρα πρωτάθλημα των playouts.

Οι “κυανόλευκοι”, όπως ήταν επόμενο, “ζήτησαν” από την αρχή του αγώνα τους τρεις βαθμούς, ευτήχσαν να προηγηθούν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όμως και πάλι δεν κατόρθωσαν να προστατέψουν το σκορ νίκης, ισοφαρίστηκαν και δεν βρήκαν απάντηση στο πρόβλημα, που τους έβαλαν οι φιλοξενούμενοι…

Οι στιγμές

Στο 5΄ καλό σουτ από τον Έμπο, μόλις άουτ.

Στο 14΄ ο Σπυρίδης τροφοδοτεί τον Ισνάλδο, που εκτελεί άστοχα.

Στο 32΄, μετά από ατομική προσπάθεια του Σπυρίδη και σουτ του τελευταίου, η μπάλα κοντράρει στους αμυνομένους και φεύγει κόρνερ ελάχιστα δίπλα από την εστία.

Στο 33΄ εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά Κούστα, λίγο άουτ.

ΓΚΟΛ για τον ΗΡΑΚΛΗ στο 51΄: Ο Ισνάλδο εκτελεί καλοτραβηγμένα κόρνερ και ο Γκμπενιόν με κεφαλιά κάνει το 1-0.

Στο 64΄ ο Ισνάλδο εκτελεί κόρνερ και ο Γκμπενιόν και πάσλι πιανει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει για λίγο άουτ.

Στο 67΄ ο Βιτλής βρίσκει τον Κούστα μέσα στην περιοχή, αλλά την εκτέλεση του φορ του Ημίθεου εξουδετερώνει ο Καραγκιόζης.

Γκολ για την Κοζάνη στο 71΄: Ο Σουλιώτης εκμεταλλεύεται αμυντική αδράνεια και ισοφαρίζει με κεφαλιά σε 1-1.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Χειρίτραντας, Πατράλης (84′ Τόρες), Ισνάλδο, Αρόγιο, Έμπο, Σπυρίδης (77′ Κουντουριώτης), Κούστα, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτσιος, Ταΐρης, Σιατραβάνης, Νάτσος, Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος, Γιάκος (56′ Μαξίμοβιτς).

 

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top