Στη ΧΑΝΘ για Σωσσίδη ο κόσμος του Ηρακλή! – Διαδήλωσε στην πλατεία!

Οι Ηρακλειδείς κήρυξαν την έναρξη των κινητοποιήσεών τους για το θέμα του Καυτανζογλείου – Δεν ήταν στο γραφείο του στη ΧΑΝΘ ο Σωσσίδης – Θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο κόσμος του Ηρακλή μπήκε για τα καλά – και με τη γνωστή δυναμική του – στην εξίσωση για την επίλυση του θέματος του Καυτανζογλείου!

Μετά τη συνέλευση Συνδέσμων στο Ιβανώφειο, απόψε Πέμπτη 29/2, εκτοντάδες Ηρακλειδέων, με απολύτως ειρηνική διάθεση, μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ, προκειμένου να συναντηθούν απευθείας με τον πρόεδρό της και πρόεδρο του Σταδίου, Γιάννη Σωσσίδη, ωστόσο, ο τελευταίος δεν ήταν παρών…

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, οι οπαδοί του Ημίθεου προχώρησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της ΧΑΝΘ, με συνθήματα, στα οποία κυριαρχούσε η αποφασιστικότητα για επίλυση του θέματος της έδρας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στη λαϊκή βάση του Συλλόγου η οργή περισσεύει, όπως και η αποφασιστικότητα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, μέχρι να προκύψει ουσιαστική λύση για την σύντομη διεκπεραίωση των εργασιών στο Στάδιο!

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top