H βαρύτητα στην αξιοποίηση των ευκαιριών (pic)

Προπόνηση τακτικού τομέα στη Μίκρα, ενόψει Κοζάνης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωση από τη Μίκρα, αναφέρει:

Εντατικοί είναι πλέον οι ρυθμοί των προπονήσεων της ομάδας μας, καθώς μπροστά της έχει τον αγώνα της Δευτέρας στην Κοζάνη με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Πρόκειται για έναν αγώνα δίχως αύριο για τον ΗΡΑΚΛΗ, καθώς η νίκη κρίνεται επιτακτική για να έχει ελπίδες για είσοδο στην πρώτη πεντάδα και τα play off, με την κατάσταση βέβαια να μην είναι στα χέρια της ομάδας μας, αλλά να κρίνεται εν πολλοίς στο τι θα κάνουν και οι άλλοι συνδιεκδικητές (Μακεδονικός, ΑΕΚ Β’ και ΠΑΟΚ Β’).

Όπως και να’ χει, ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης με το επιτελείο του, καταστρώνουν τα πλάνα τους ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη και πάνω απ’ όλα αποφασισμένη στον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί για να πάρει τη νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που τη φετινή σεζόν δυσκόλεψε αφάνταστα τον ΗΡΑΚΛΗ σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής πρωινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ταχύτητες και ολοκληρώθηκε με αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους, όπου δόθηκε έμφαση στα τελειώματα των φάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top