Κινητοποιήσεις των Συνδέσμων: Το Καυτανζόγλειο στον Ηρακλή από την 1η Ιουνίου!

Προσκλητήριο στο Ιβανώφειο για την Πέμπτη 29/2, ώστε να αποφασιστούν οι δράσεις διαμαρτυρίας και πίεσης για άμεση λύση του γηπεδικού ζητήματος για τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι Σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή με εφ’ όπλου λόγχη για το δικαίωμα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου στη χρήση της έδρας του!

Η κοινή ανακοίνωσή τους για συνέλευση κινητοποιήσεων:

Ανακοίνωση

Έπειτα από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το Καυταντζόγλειο στάδιο θα τεθεί και πάλι σε λειτουργία σε ενάμιση χρόνο.

Έπειτα από το άμεσο άνοιγμα του ΟΑΚΑ.

Έπειτα από τη συνάντηση των ανθρώπων του συλλόγου με τον υπουργό αθλητισμού και το γεγονός ότι ακόμα ο Σωσίδης βρίσκεται στη θέση του..

Δεν μας μένει άλλος δρόμος.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει χάσει ήδη τη φετινή χρονιά όπου ένας από τους παράγοντες που τον έχουν φέρει σε αυτή τη βαθμολογική θέση είναι και το γεγονός ότι δεν έχει έδρα. Σα να μην έφτανε αυτό, κινδυνεύει να υποθηκεύσει ακόμα δύο χρονιές με την άνοδο στη σούπερ κλίκα να γίνεται ουτοπία αν αναγκαστούμε να παίζουμε δεξιά κι αριστερά όπως φέτος.

Η πολιτική ηγεσία του τόπου προφανώς δεν έχει διάθεση να πράξει τα δέοντα παρά το γεγονός ότι εκτίθεται καθημερινά από τα μη – επιχειρήματα του Σωσσίδη και των λοιπών περί μελέτης που δήθεν χάθηκε, περί δήθεν κλειστού σταδίου στο οποίο όμως η χανθ μπορεί να αθλείται μπαίνοντας από την πίσω πόρτα, κτλ.

Προφανώς οι πολιτικοί προϊστάμενοι οι οποίοι διόρισαν τον Σωσσίδη δεν θέλουν να αντιληφθούν την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος που πάει να γίνει και η οποία για να δικαιολογηθεί χρειάζεται να φανεί ότι τα έργα διαρκούν μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρέπει ακόμα και ο τελευταίος οπαδός / φίλαθλος του ΗΡΑΚΛΗ να αντιληφθεί τη κρισιμότητα των ημερών τις οποίες διανύουμε. Οι επόμενες εβδομάδες θα καθορίσουν κατα πολύ την πορεία της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς.

Παίρνοντας λοιπόν όλα αυτά υπόψη και θέλοντας να δράσουμε πριν να είναι αργά καλούμε ΟΛΟ τον λαό του Ηρακλή τη Πέμπτη 29/02 στις 20:00 στο Ιβανώφειο σε συνέλευση για να αποφασίσουμε τις δράσεις μας και τις κινητοποιήσεις μας οι οποίες έχουν έναν και μόνο στόχο:

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟΥ ΤΗΝ 1η ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ!!!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

Αυτόνομη Θύρα 10

Σ.Φ.Η. Ασβεστοχωρίου

Σ.Φ.Η. Αθηνών

Λέσχη Φίλων Ηρακλή

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, μοτοσικλέτα, σκούτερ και πλήθος

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top