Ζήτησε το “Χ”, το πήρε, αλλά τώρα πάει για το “2Χ2″…

Σαφές το τι – τελικά – επιζητούσε στο “Σεραφείδειο” ο Ηρακλής, που προετοιμάζεται για ντεμαράζ νικών στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Με περίσσιο ρεαλισμό αντιμετώπισε ο Ηρακλής την αναμέτρηση με την ΑΕΚ Β στο “Σεραφείδειο”, όπως αποδείχθηκε μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου…

Μπορεί τα προλεχθέντα να ήταν περί του αντιθέτου (“πάμε για τρεις νίκες”), ωστόσο είναι προφανές ότι η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να μην ρισκάρει σε καμία των περιπτώσεων στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αξιολογώντας το γεγονός ότι αντιμετωπίζει στην έδρα της μία ομάδα, που έχει ακριβώς την ίδια επιδίωξη, δηλαδή το να περάσει στα playoffs.

Συνεπώς, διαπιστώθηκε ξεκάθαρα ότι η ομάδα στήθηκε αγωνιστικά για την εξασφάλιση του βαθμού της ισοπαλίας, έπαιξε σε όλη την αναμέτρηση με αυτόν τον στόχο ως γνώμονα και – εν τέλει – κατάφερε αυτό, που ήθελε.

Πλέον, όμως, η στόχευση αλλάζει ριζικά και η επιδίωξη της νίκης καθίσταται πραγματική και ειλικρινής επιδίωξη της ομάδας. Το τεχνικό επιτελείο και το αγωνιστικό δυναμικό φορτσάρουν και προετοιμάζονται για “διπλό” στην Κοζάνη και νίκη την τελευταία αγωνιστική στη Χαλάστρα επί του Αιολικού, προκειμένου ο στόχος των playoffs να υλοποιηθεί.

Η ομάδα δεν έχει άλλο δρόμο να ακολουθήσει πλέον, πέραν της ευθείας επίθεσης, ώστε να ζητήσει τα “τρίποντα” και να τα κατακτήσει…

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top