“Διπλό”, που ανοίγει τον δρόμο της ανόδου!!!

Ο αποφασισμένος Ηρακλής, με πρώτο σκόρερ τον Νίκολα Μαλέσεβιτς, πέρασε από την έδρα του Μίλωνα με 76-80 και βλέπει ανοικτό τον δρόμο για τη συνέχεια…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Ηρακλή, ο οποίος από τη μέρα της αλλαγής τεχνικής ηγεσίας, έβγαλε όλα τα θετικά αγωνιστικά στοιχεία, που μπορούν να τον οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου της ανόδου, ιδίως, μετά το 76-80 στο “Κροίσος Πέρσης” επί του Μίλωνα, ο οποίος βρίσκεται στις κορυφαίες βαθμολογικές θέσεις.

Ανα εξαιρεθεί το πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο, με την ελλιπέστατη αμυντική συμπεριφορά των “κυανολεύκων” (29-19), η ομάδα του Διονύση Αγγέλου, στη συνέχεια, βρήκε ρυθμό, έσφιξε την άμυνά της. βρήκε λύσεις από πολλούς παίκτες (με πρώτο σκόρερ τον σπουδαίο – και πάλι – Μαλέσεβιτς) και κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι τέλους, όταν το παιχνίδι πήγε στην τακτική των φάουλ και των βολών.

Εξαιρετικός και επιθετικά, σε κρίσιμα σημεία, ο Στέν Σοκ, με πολύτιμη συνεισφορά ο Νίκος Παπαρέγκας και ο Θωμάς Κώττας.

Μετά από αυτό το “διπλό – χρυσάφι” ο Ηρακλής βλέπει άνοδο, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά…

Διαιτητές: Τσιμπούρης-Αγγελής-Νάστος (Κουλούρης)

Δεκάλεπτα: 29-19, 51-47, 58-66, 76-80

Μίλων (Καραγιάννης): ΜακΚίσικ 10 (2), Σκορδίλης 21, Μελισσαράτος 2, Παγώνης, Μοτσενίγος 9 (3), Μπαρτ 9, Δομπρογιάννης 5 (1), Ζούμπος 8 (2), Δημάκος 9 (1), Κανονίδης 3 (1).

Ηρακλής (Αγγέλου/Κακιούσης): Παπαρέγκας 10 (1), Σοκ 13 (3), Πουλιανίτης 2, Πράπας, Μαλέσεβιτς 18 (2), Σπρίντζιος 2, Κάρι 10 (2), Κώττας 9, Σαρικόπουλος 6, Μαστρογιαννόπουλος 9 (1).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top