Σύνδεσμοι ΗΡΑΚΛΗ: “Ακούνε οι πολιτικοί προϊστάμενοι του Σωσσίδη;;;”

Νέα καταγγελτική ανακοίνωση των “κυανόλευκων” Συνδέσμων για το θέμα της στάσης του προέδρου της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η νέα ανακοίνωση των Συνδέσμων οπαδών του Ημίθεου:

“Ελλάδα ονομάζεται η χώρα όπου ο διορισμένος πρόεδρος ενός δημοσίου σταδίου δηλώνει δημόσια ότι έχει χάσει τα σχέδια του γηπέδου το οποίο διαχειρίζεται και γι’ αυτό ο ελληνικός λαός πρέπει να χρηματοδοτήσει την έκδοση νέων σχεδίων – μελέτης, η οποία φυσικά θα πάρει κανα δυο χρόνια για να ολοκληρωθεί και αυτός ο κρατικός παραγοντίσκος βρίσκεται ακόμα στη θέση του.

Ελλάδα ονομάζεται η χώρα όπου ο διορισμένος πρόεδρος ενός δημοσίου σταδίου, προκειμένου να απαντήσει σε κάποια ποδοσφαιρική ομάδα η οποία τον κατηγορεί ότι εμποδίζει την παρουσία της εκεί, την καλεί να αγωνιστεί χωρίς κόσμο στο στάδιο, πληρώνοντας ενοίκιο, δηλαδή μην έχοντας έσοδα και δυναμική, σε ένα χλοοτάπητα κατεστραμμένο από τους αθλητές της ομάδας στην οποία είναι πρόεδρος και θεωρεί ότι με αυτό το τρόπο θα κατευνάσει τα πνεύματα ή θα κερδίσει την κοινή γνώμη.

Σωσσίδη αφού είσαι εκεί αφιλοκερδώς, φανταζόμαστε δεν θα σου είναι τόσο δύσκολο να παραιτηθείς. Κάνε λοιπόν στον εαυτό σου τη χάρη και πράξε τα δέοντα.

Αλήθεια εισαγγελέας ακούει ή μόνο τα δικά μας τηλέφωνα ακούει;

Αλήθεια οι πολιτικοί προϊστάμενοι του Σωσσίδη ακούνε ή χρειάζονται κι άλλα στοιχεία για να τον στείλουν από εκεί που ήρθε;

Αυτόνομη Θύρα 10

Σ.Φ. ΗΡΑΚΛΗ Ασβεστοχωρίου

Σ.Φ. ΗΡΑΚΛΗ Αθηνών

Λέσχη Φίλων Ηρακλή”.

 

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top