Πλήρωσε την ανυπαρξία του στο πρώτο ημίχρονο

Ο απαράδεκτος Ηρακλής του πρώτου μέρους διαμόρφωσε με την… ανυπαρξία του το τελικό 2-0 υπέρ του Λεβαδειακού…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ένα Ηρακλής ανύπαρκτος στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, με πλήρη αδυναμία να κρατήσει τη μπάλα και να διαχειριστεί το παιχνίδι, δέχθηκε άνετα δύο γκολ από τους γηπεδούχους, διαδραματίζοντας ρόλο κομπάρσου και διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 της αναμέτρησης από νωρίς.

Στο δεύτερο μέρος, με τις αλλαγές του Περικλή Αμανατίδη, αλλά και την πίεση του σκορ, οι “κυανόλευκοι” βγήκαν πιο μπροστά, χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερο και χωρίς να κατορθώσουν να μεταβάλλουν ουσιαστικά τη μοίρα του αγώνα.

Από τα μεταγραφικά αποκτήματα θετική παρουσία μόνο από τον Γκερμούς, που είχε διάθεση, έπαιξε και μακριά από την περιοχή και είχε γρήγορους συνδυασμούς, δημιουγώντας χώρους για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Δεν τα πήγε καλά ο Αρόγιο ως βασικός, ενώ δεν φάνηκε ο Ισνάλδο, που αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Οι στιγμές

Στο 13΄ προσπάθεια και σουτ του Κουάδρα μέσα από την περιοχή, πάνω από τα δοκάρια.

Στο 19΄ συνδυασμός Κουάδρα – Γιαννιώτα, με τον τελευταίο να αστοχεί από κοντά.

Γκολ για τον Λεβαδειακό στο 22΄: Ο Τσάπρας από τα δεξιά βρίσκει μόνο και ανενόχλητο τον Νίκα στο ύψος του πέναλτι και εκείνος δεν δυσκολεύεται να κάνει το 1-0.

Στο 34΄ ο Σπυρίδης βγάζει σέντρα από τα αριστερά, απευθείας βολέ του Τσαγκαλίδη εντός περιοχής, άουτ.

Στο 39΄ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσάμπρας πιανει την κεφαλιά, ο Παλαβράκης επεμβαίνει, η μπάλα βρίσκει στο δεξιό δοκάρι και ο τερματοφύλακας του Ηρακλή μπλοκάρει.

Γκολ για τον Λεβαδειακό στο 42΄: Ο Κουάδρα μπαίνει με άνεση στην περιοχή και εκτελεί εύκολα για το 2-0.

Στο 54΄ διπλή ευκαιρία για τον Ηρακλή, με τον Κουντουριώτη να μπαίνει στην περιοχή, αλλά το σουτ του να κοντράρεται και στη συνέχεια σέντρα του Πατράλη, με τον Αρόγιο να μην προλαβαίνει με προβολή στο δεύτερο δοκάρι να σκοράρει.

Στο 73΄ πλασέ του Χειρίτραντα από πλάγια, μπλοκάρει ο Γκροφ.

Στο 80΄ δυνατό σουτ από κοντά του Τόρες, δύσκολα σε κόρνερ ο Γκροφ.

Στο 90΄+2΄ο Γκεζαλία τετ α τετ με τον Παλαβράκη, αποκρούσει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μπελμόντε (80′ λ.τ Πολέτο), Νίκας (53′ λ.τ Γκεζάλι), Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας (80′ Ντεντάκης), Λιάγκας, Κουάδρα (67′ Γκουστάβο Κόστα), Τσιριγώτης (67′ Μπαΐροβιτς).

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Βιτλής, Αρόγιο (66′ Ισνάλδο), Γκμπενιόν, Σπυρίδης (66′ Γκερμούς), Σιούτας, Κουντουριώτης (66′ Τόρες), Τσαγκαλίδης (46′ Χειρίτραντας), Κωστόπουλος, Έμπο, Πατράλης (81′ Νεοφυτίδης).

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top