Tι δήλωσε ενθουσιασμένος και ποιος είναι ο Άαρον Φάζουλακ

“Ξετρελάθηκα, που έζησα από κοντά αυτήν την ατμόσφαιρα – Χαίρομαι που είμαι μέλος στο project του Ηρακλή”, δήλωσε ο Αμερικανός εκπρόσωπος των επενδυτών – Με τι ασχολείται…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Άαρον Φάζουλακ συνόδεψε τον Μπομπ Μάνσφιλντ στην έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, ως εκπρόσωπος της ομάδας επενδυτών, που στηρίζει το εγχείρημα του μπασκετικού Ηρακλή.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Μύκονο ήταν ενθουσιασμένος και δήλωσε:

“Έχω παρακολουθήσει την ατμόσφαιρα αυτού του γηπέδου μέσω του YouTube, αλλά το να το ζεις από κοντά είναι ανεπανάληπτο. Μένω στο Κλίβελαντ του Οχάιο και έχουμε και εκεί δυναμικούς οπαδούς, αλλά οι οπαδοί του Ηρακλή είναι αξεπέραστοι. Αυτό, που συμβαίνει εδώ, είναι ανεπανάληπτο.

Γνωρίζω εδώ και 15 χρόνια τον Μπομπ Μάνσφιλντ και είχα να τον δω καιρό, όμως όταν μου ανέλυσε το πλάνο του για τον Ηρακλή, αμέσως δέχτηκα να γίνω μέλος και να στηρίξω αυτό το project. Ο Μπομπ γνωρίζει άριστα τον χώρο του μπάσκετ και όταν μου ανέλυσε την ιστορία, τη δυναμική και τις ιδιαίτερες αξίες, που εκπροσωπεί ο Ηρακλής, δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία.

Στόχος του και στόχος όλης της ομάδας των επιχειρηματιών, που στηρίζει την προσπάθεια, είναι να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί, που της αξίζει”.

Όσο για το ποια είναι η επιχειρηματική δραστηριότητα του Άαρον Φάζουλακ, την απάντηση δίνει η έρευνα του social media ρεπόρτερ της BlueArena, Κωνσταντίνου Ορφανίδη, τα αποτελέσματα της οποίας κάνουν λόγο για έναν πολυσχιδή και σύγχρονο επιχειρηματία, ο οποίος ασχολείται με αρκετές και δυναμικές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ασχολείται με την Performance Lighting Chicago, εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει τον φωτισμό σε μεγάλες εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις κλπ), με την All Cleveland Coffee Company, γνωστή εταιρεία καφέ της περιοχής, με τη Spire Brand Ventures, που ατζεντάρει καλλιτέχνες, με τη Mοx Skincare, εταιρεία με ήδη περιποίησης προσώπου για άνδρες, ενώ ήδη έχει προσθέσει με υπερηφάνεια στη λίστα όλων αυτών, με τα οποία ασχολείται, τον μπασκετικό Ηρακλή!…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top