Xάνει Δ. Εφραιμίδη για 20 ημέρες – Αναζητεί Ευρωπαίο διαγώνιο και κεντρικό

Οι ιθύνοντες του Τμήματος Βόλεϊ εξακολουθούν να υποστηρίζουν την προσπάθεια της ανόδου, υπό τα νέα – “σφιχτά” – οικονομικά δεδομένα, μετά την αθέτηση χορηγικών εισροών…

Βόλει, Ηρακλής

Με τον Παναγιώτη Τσότρα στον πάγκο του και χωρίς ξένους, ο Ηρακλής ανταποκρίθηκε θετικά στην Αλεξανδρούπολη, με ένα σχήμα, στο οποίος η διαγώνιος καλύφθηκε από τον Δημήτρη Εφραιμίδη, με τον Νικήτα Εφραιμίδη στα άκρα και τον Οδυσσέα Τσιράκη λίμπερο, ενώ ο Άγγελος Σταθέλος προωθήθηκε ως δεύτερος κεντρικός, δίπλα στον Αλέξανδρο Χήρα.

Ωστόσο, η ατυχία έπληξε τους “κυανολεύκους”, καθώς ο Δημήτρης Εφραιμίδης, που ήταν εξαιρετικός ως διαγώνιος, υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής και εκτιμάται ότι θα μείνει για τρεις εβδομάδες μακριά από την αγωνιστική δράση.

Ποιοι θα καλύψουν τη διαγώνιο

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των “κυανολεύκων” αφορά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό, όπου οι παίκτες, τους οποίους έχει στα πλάνα του ο κόουτς για τη θέση του διαγωνίου, είναι τρεις: σε πρώτο ρόλο ο Ναπολέων Φραγκουλίδης, έπειτα ο διεθνής νεαρός, Βαγγέλης Ρούσος και – εφόσον απαιτηθεί – είναι μία θέση, στην οποία μπορεί να δώσει λύσεις και ο Νίκος Σδραυκάκης.

Για όσο διάστημα δεν θα έχει ενισχυθεί το ρόστερ με ξένο διαγώνιο, θα είναι τα τρία παιδιά, αυτά τα οποία θα καλύπτουν τη συγκεκριμένη θέση, μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Εφραιμίδη.

Διαγώνιος και κεντρικός από Ευρώπη, για την άνοδο

Οι επιτελείς της ομάδας δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την προσπάθεια για την άνοδο, μολονότι προδόθηκαν από την αθέτηση των χορηγικών και χρηματοδοτικών υποσχέσεων.

Μάλιστα, πάντοτε υπό τα νέα και  στενά οικονομικά δεδομένα, βρίσκονται σε εντατική αναζήτηση ξένων παικτών, αποκλειστικά από τον ευρωπαϊκό χώρο και, συγκεκριμένα, αναζητούν ικανό διαγώνιο και κεντρικό, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα και να ξαναφτιάξουν ρόστερ με δυναμική ανόδου.

Προς το παρόν δεν έχουν εντοπίσει αυτό ακριβώς, που επιθυμούν στην αγορά, αλλά η αναζήτηση θα συνεχιστεί και αναμένεται να αποδώσει καρπούς.

“Ποντάρουν” σημαντικά στη λαχειοφόρο αγορά

Όσον αφορά στο χρηματοδοτικό κενό, το οποίο δημιουργήθηκε στο Τμήμα, οι διοικούντες βασίζονται σημαντικά στην προοπτική επιτυχίας της λαχειοφόρου αγοράς, που διοργανώνουν και που ήδη “τρέχει”, προσφέροντας σπουδαία δώρα στους τυχερούς.

Υπολογίζεται ότι – αν και εφόσον συμπαρασταθεί μαζικά ο κόσμος – το ταμείο της ομάδας θα δεχθεί ουσιαστική τόνωση και η σεζόν θα βγει σε οικονομικό επίπεδο, χωρίς περαιτέρω προβληματισμό.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top