To “τελείωσε” ο κόσμος!

Ο Ηρακλής έφτασε στο 3-0 σετ επί του ΑΟ Αιγιαλέων, μολονότι έμεινε με επτά πόντους πίσω στο τρίτο σετ, καθώς ο κόσμος που ήρθε από το Ιβανώφειο τον “πήρε καροτσάκι” προς την καθαρή νίκη…

Βόλει, Ηρακλής

Ο Ηρακλής νίκησε με 3-0 σετ τον ΑΟ Αιγιαλέων στο Κατσάνειο, επανερχόμενος στις νίκες, κάτι, το οποίο είχε μέγιστη ανάγκη, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Στα δύο πρώτα σετ οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν (25-20 και 25-22), αν και στο δεύτερο οι Αιγιαλείς είχαν καταφέρει να είναι πιο πιεστικοί.

Αντιθέτως στο τρίτο σετ, εξ αρχής κυρίαρχοι ήταν οι φιλοξενούμενοι, που πήραν και σημαντικές διαφορές (+7), όμως προς το τέλος, η μαζική είσοδος του κόσμου στο Κατσάνειο, μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ στο Ιβανώφειο, συνεπήρε την ομάδα, που με αλλεπάλληλες επιτυχημένες επιλογές, ανέτρεψε με ενθουσιασμό την κατάσταση και έφτασε στην επικράτηση με 28-26.

Να σημειωθεί η εξαιρετική παρουσία του νεαρού διεθνούς κεντρικού, Άγγελου Σταθέλου, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός (στη θέση του Βραζιλιάνου Γκλάντστοουν, που συνεχίζει στην Κηφισιά) και αρίστευσε με την παρουσία του.

Τα σετ: 25-20, 25-22, 28-26 (3-0).

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top