Tόρες: “Οι οπαδοί μας βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα της χώρας!”

“Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πρώτη θέση – Τελειομανής ο Αμανατίδης”, δηλώνει ο Ουρουγουανός μέσος του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Ματέο Τόρες στη Metrosport:

“Νιώθω καλά στην ομάδα. Ηρθα με στόχο να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο και το πετυχαίνω», τονίζει αρχικά ο 21χρονος Ουρουγουανός χαφ και συνεχίζει: «Παρόλο που δεν έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, έχουμε καλή ομάδα και στον δεύτερο γύρο θα βελτιωθούμε. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος ο Ηρακλής. Οι φίλαθλοι του είναι πάντα σε όλα τα γήπεδα. Οι άνθρωποί του τον κάνουν σπουδαίο. Σαφώς το πρόβλημα του συλλόγου είναι το οικονομικό.

Οταν αυτό διορθωθεί πιστεύω ότι όλα θα γίνουν ώστε ο Ηρακλής να επιστρέψει εκεί που ανήκει», ενώ για το Πρωτάθλημα της SL2, λέει: «Το επίπεδο των ομάδων είναι ισάξιο. Πολλές ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, ξεκινώντας την φάση ανάπτυξης του παιχνιδιού από την άμυνα.

Ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο και να είμαστε πιο κοντά στην πρώτη θέση».

Ακόμη, ο Τόρες για το πως περνάει στη Θεσσαλονίκη επισημαίνει: «Πολύ καλά περνάω στη Θεσσαλονίκη. Η πόλη είναι πολύ όμορφη. Στον ελεύθερο χρόνο μου είμαι στο σπίτι και ξεκουράζομαι». Αναφερόμενος στους δύο προπονητές Σάκη Τσιώλη και Περικλή Αμανατίδη, είπε ότι: «Είναι δύο διαφορετικοί προπονητές, οι οποίοι είναι πολύ καλοί», ενώ ξεχωριστά για τον Αμανατίδη τόνισε: «Είναι πολύ καλός προπονητής και τελειομανής».

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top