Επανέναρξη της Ακαδημίας Στίβου του ΓΣ Ηρακλής

Το προσκλητήριο της “κυανόλευκης” στιβικής Υποδομής…

Ερασιτέχνης

Η σχετική ανάρτηση του Συλλόγου:

Καλώς ήρθαμε !

 

Στην Ακαδημία στίβου του ιστορικού ΗΡΑΚΛΗ βασικός μας στόχος είναι να μυήσουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε στον κλασσικό αθλητισμό, μεταδίδοντας στη νέα γενιά αθλητών και αθλητριών την αγάπη μας για το άθλημα, καθώς και να καλλιεργήσουμε την παιδεία που αυτός συνοδεύει.
Με όχημα το παιχνίδι, οδηγούμε τα παιδιά στο μονοπάτι του αθλητισμού, της ευγενής άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι με βασική προτεραιότητα να τα κάνουμε όλα τόσο ευτυχισμένα, που όποιος τα βλέπει να γίνεται και αυτός ευτυχισμένος μαζί τους.
Ακολουθώντας τις σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις, συνεχίζουμε με σταθερό προσανατολισμό την σταθερά ανοδική πορεία μας, πρωτοπορώντας στα αθλητικά δρώμενα και παρέχουμε υψηλής ποιότητας φυσική αγωγή και παιδεία σε όλα τα μέλη της ομάδας μας. Με σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού ξεχωριστά, καλλιεργούμε την εν συναίσθησή και μέσα από τις προπονήσεις μας επιδιώκουμε την ανάπτυξη των επιμέρους δεξιοτήτων τους.
Είμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά μας που συνεχίζουν την αθλητική τους πορεία στελεχώνοντας τις προ αγωνιστικές και αγωνιστικές κατηγορίες, προσθέτοντας νέες διακρίσεις στην τεράστια συλλογή τροπαίων του Συλλόγου μας, ωστόσο πρωταρχικό μας μέλημα είναι να τα κάνουμε όλα ευτυχισμένα, καμαρώνοντας τα να προσπαθούν και να γίνονται καλύτερα κάνοντας τον αθλητισμό τρόπο ζωής.
Άλλωστε η ομάδα μας αποτελεί ένα μικρόκοσμο και πιστεύουμε ότι τα εμπόδια που τους διδάσκουμε σήμερα παίζοντας, χτίζουν ανθρώπους πιο δυνατούς για τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν μεγαλώνοντας, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της κοινωνίας μας.
ΗΡΑΚΛΗΣ Σύλλογος Ηρώων
ΗΡΑΚΛΗΣ No bulling Area

Back to Top