“H μη κανονικότητα έγινε κανονικότητα – Είμαστε χωρίς προπονήσεις!”

Το παράπονο του Παντελή Μπούτσκου για την αναστάτωση που έχουν φέρει στην ομάδα τα οικονομικά θέματα, που αντιμετωπίζουν οι παίκτες – “Συγχαρητήρια για τη νίκη, αν και το μυαλό των παικτών δεν ήταν έτοιμο για τον αγώνα”, υπογράμμισε.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Παντελής Μπούτσκος υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της νίκης επί του Παπάγου και εξέφρασε το παράπονό του για τις πολλές προπονήσεις που έχασε η ομάδα, λόγω των γνωστών οικονομικών θεμάτων, που αντιμετωπίζουν οι παίκτες.

Χαρακτηριστικά, σημείωσε:

“Αγωνιστήκαμε κόντρα με σε μία ομάδα με δομή και χημεία, η οποία ενισχύθηκε σε μέγεθος. Με τις νίκες αυτές αγοράζουμε χρόνο, καθώς στην ομάδα μας η μη κανονικότητα έγινε κανονικότητα. 

Θέλω να ξοδέψω χρόνο στο γήπεδο με την ομάδα, όμως τις δύο τελευταίες ομάδες δεν το καταφέρνω.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, διότι – με αυτά τα δεδομένα – ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη. Το επίπεδο ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα της Elite League είναι αδιανόητο. Εμείς προσπαθούμε σκληρά, γνωρίζω ότι ο κόσμος του Ηρακλή σε αυτό το γήπεδο έχει δει υπέροχο μπάσκετ, αλλά είναι αδύνατο να αγωνιστούμε με ροή και σε υψηλή απόδοση στη δεδομένη φάση.

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την άμυνα, θέλουμε να παίξουμε αποτελεσματική άμυνα, όμως πάνω από όλα θέλουμε τις νίκες με οποιονδήποτε τρόπο.

Αδυνατώ να σκεφτώ τον αγώνα με το Μαρούσι, καθώς μου φαίνεται ότι μέχρι τότε έχουμε μπροστά μας μία αιωνιότητα. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, όπως την επίθεσή μας απέναντι σε ζώνη, όπου διαπιστώσαμε ότι έχουμε πρόβλημα.

Για τον σημερινό αγώνα το μυαλό μας δεν ήταν έτοιμο και οι παίκτες μου έχουν την απόλυτη κατανόησή μου, αλλά είμαστε όλοι αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά. Είμαστε χωρίς προπονήσεις και αυτό μας λείπει σημαντικά”.

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top