“Σκεπάζει” τα καλάθια με Στράτο Βουλγαρόπουλο!

Συμφωνία με το Λαύριο για “εκ παραλλήλου χρήση” του γιγαντόσωμου διεθνούς σέντερ – Σημαντική ενίσχυση για τον Ημίθεο, εκεί που πονούσε!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Βρέθηκε λύση για τη θέση του σέντερ στον Ηρακλή και μάλιστα πολύ νωρίτερα από τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, η οποία αρχίζει στις 15 Δεκεμβρίου!

Όπως κοινοποιούν οι παράγοντες της ομάδας, συμφώνησαν με την ομάδα του Λαυρίου για “εκ παραλλήλου χρήση” του Στράτου Βουλγαρόπουλου, δικαίωμα, που έχουν οι ομάδες της Elite League.

Στην ουσία, το Λαύριο έχει παροπλισμένο τον διεθνή γιγαντόσωμο σέντερ (22χρ. – 2,18) και αποφασίστηκε να αξιοποιηθεί ο τελευταίος, ενισχύοντας τον Ημίθεο σε μία θέση στην οποία έχει μεγάλη ανάγκη και παράλληλα να αποκτήσει πλήρη δράση αγώνων.

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος έχει θητεία στη Basket League όχι μόνο με την ομάδα του Λαυρίου, αλλά και με τον Άρη, από τον οποίο μεταγράφηκε στην ομάδα της Λαυρεωτικής.

Το μεγάλο ύψος του τον καθιστά εξαιρετικά δύσκολα αντιμετωπίσιμο στην άμυνα, καθώς είναι καλός μπλοκέρ και ριμπάουντερ, ενώ στην επίθεση μπορεί να αξιοποιηθεί απέναντι σε υψομετρικά σαφώς υποδεέστερους αντιπάλους, όπως οι σέντερ της Elite League.

Και, βεβαίως, θα δοθούν οι απαιτούμενες ανάσες στον Δημήτρη Χαριτόπουλο, ενώ θα αυξηθεί το rotation, που χρησιμοποιεί η τεχνική ηγεσία.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top