Σαν σήμερα: Η άδικη απόφαση της ΕΠΟ και τα αμείλικτα αναπάντητα ερωτήματα!

Στις 2 Ιουνίου 1980 το σύστημα του ποδοσφαίρου καταδίκαζε για πρώτη φορά τον Ημίθεο…

Blue Moments

Το αφιέρωμα του Ποδοσφαιρικού Μουσείου Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την απόφαση του αίσχους και τα αμείλικτα ερωτήματα, που δεν απαντήθηκαν ποτέ:

 

2 Ιουνίου 1980. – Η επιτροπή της Ε.Π.Ο. αποφασίζει να πέσει ο Ηρακλής στη Β! εθνική κατηγορία γιατί προσπάθησε να δωροδοκήσει τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Φ. Πέλλιο. Η απόφαση πάρθηκε με 3-0 ψήφους. Ο Ηρακλής κατέθεσε κασέτες σχετικά με την υπόθεση αυτή ,αλλά και κάποιες άλλες συμφωνίες του τότε προέδρου του ΠΑΟΚ Παντελάκη. Αμέσως μετά την απόφαση αυτή τα αρπακτικά άρχισαν χωρίς καθυστέρηση τις σκέψεις για αρπαγή των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών του, όπως Χατζηπαναγής, Ξανθόπουλος, Παπαϊωάννου, Αλεξιάδης, Χατζηελευθερίου κλπ. Η Ρίτα δήλωσε ότι ήταν σχέδιο του Πέλλιου η υπόθεση αυτή.

Ο Παντελάκης δέχεται το γνήσιο των μαγνητοταινιών.

Η Επιτροπή από τότε 2 Ιουνίου 1980 μέχρι σήμερα 2 Ιουνίου 2022 συνεδριάζει.

Ισως κάποτε να βγει η απόφαση . Σημείωση 1η. Ο Πέλλιος ολόκληρο τον δεύτερο γύρο δέν έπαιζε λόγω τραυματισμού και τιμωρίας 10 αγωνιστικών. Ο Περτσινίδης θα του έδινε χρήματα για μειωμένη απόδοση? Σημείωση 2η Ο Αρης γιατί φώναζε να γίνει έρευνα των μαγνητοταινιών τι σχέση είχαν οι τηλεφωνικές υποκλοπές?

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΟΗΡΑΚΛΗΣ τροπή ΥΠΕΒΙΒΑΣΘΗ άπό τήν 3μελή δικαστική έπι- ΣΤΗΒ'ΕΟΝΙΚΗ ΣΤΗΒ"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top