Με την ποιότητα της Ρέξαμ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας…

Η πρόταση της ημέρας

Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα με δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Από τη National League έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Μπόρεχαμ – Ρέξαμ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

 

44η Αγωνιστική στη National League Αγγλίας με την Μπόρεχαμ να δίνει μάχη για να προλάβει μια θέση στην πρώτη επτάδα. Πέρασε αλώβητη την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της Στόκπορτ, πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη με 2-1. Ήταν η μόλις δεύτερη νίκη της στα 14 τελευταία παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στην 9η θέση και στο -8 από την 7η θέση.

 

Από την πλευρά της η Ρέξαμ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, φιγουράρει στη 2η θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Στόκπορτ. Έχει κάνει το 2×2 στα τελευταία παιχνίδια της κόντρα σε Σάουθεντ (1-0) και Γουέιμαουθ (1-6) και παραμένει συνολικά αήττητη στα 17/18 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Μεγάλες οι διαφορές δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Ρέξαμ είναι καλύτερη ομάδα και έχει φοβερή παράδοση κόντρα στην Μπόρεχαμ σε αυτό το γήπεδο και αξίζει σήμερα τη στήριξη.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top