Φουλ του γκολ στην Ισπανία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας…

Η πρόταση της ημέρας

Μια ιδανική μέρα είναι η σημερινή (19/03) για στοίχημα, καθώς το σαββατιάτικο κουπόνι είναι γεμάτο με δυνατούς αγώνες. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει το σημείο με αξία της ημέρας στην Ισπανία και το ματς μεταξύ Χιρόνα και Ιμπίθα με ποντάρισμα στα τέρματα. Πάμε να δούμε αναλυτικά την επιλογή μας πιο κάτω.

 

Στις 22:00, η Χιρόνα υποδέχεται την Ιμπίθα για την 32η αγωνιστική της Β’ Ισπανίας.

 

Δείχνει να βρίσκει τα “πατήματα” της η Χιρόνα, που προέρχεται από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, με 3-1 στην έδρα της Λας Πάλμας. Έχει βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητά της, έχοντας πετύχει έξι γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Δυσκολεύεται, όμως, να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και το έχει καταφέρει μόλις στον έναν από τους έξι πιο προσφατους αγώνες.

 

Από τη δεύτερη σερί ισοπαλία της προέρχεται η Ιμπίθα, με το ίδιο μάλιστα σκορ (1-1), με πιο πρόσφατη αυτή με τη Λεγκανές. Αυτό ήταν και το τρίτο σερί ματς που βρίσκει δίχτυα η ομάδα του Χέμεθ. Δεν έχει καταφέρει, πάντως, να κερδίσει στα τρία τελευταία εκτός έδρας, με απολογισμό δύο ήττες και μια ισοπαλία. Στόχος η συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου και για τους δύο αντιπάλους, που σκοράρουν με ευκολία.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top