SL2: “Να ανεβαίνουν απευθείας δύο ομάδες και η τρίτη να δίνει μπαράζ”

Το ξεκάθαρο αίτημα της Λίγκας, δια στόματος Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Παρουσία των εκπροσώπων της FIFA και της ΟΥΕΦΑ ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στα εξής ζητήματα που απασχολούν την κατηγορία που διοικεί:

«Πρώτον θα ήθελα να αναφερθώ στην επιστολή που στείλαμε στον κ. Κλάτενμπεργκ αναφορικά με τον ορισμό ξένων διαιτητών στο παιχνίδι Βέροια-ΑΕΛ και κατά πόσο μεσούσης της περιόδου μπορεί να γίνει τροποποίηση κανονισμού. Η απάντηση που πήραμε είναι ότι έγινε τροποποίηση στις 9/3 μία μέρα μετά τον ορισμό των ξένων διαιτητών στην εν λόγω αναμέτρηση. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες δέχθηκαν τον ορισμό και δεν έκαναν καμία ένσταση.

Δεύτερον επιθυμούμε να υπάρξει από την UEFA οικονομική στήριξη και να μπούμε και εμείς στο solidarity, καθώς οι ομάδες της κατηγορίες μας έχουν πρωτάθλημα Κ20 και χρειάζονται έξτρα χρήματα για να τις συντηρήσουν.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω για ακόμη μία φορά ότι δεν είναι δίκαιο από τη Super League 2 να προβιβάζεται μία ομάδα και η άλλη να δίνει αγώνα μπαράζ για να πάρει το άλλο εισιτήριο. Επιθυμούμε τη νέα χρονιά δύο ομάδες να προβιβάζονται απευθείας και μία να δίνει αγώνα μπαράζ».

Πηγή: mikriliga.com

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top