Οι μαθητές διδάχθηκαν… Ιβάνωφ (pics)

Ιδιαίτερη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Γυμναστικού Συλλόγου…

Ερασιτέχνης
Όσα αναφέρει η ανάρτηση του Ερασιτέχνη:
Η διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής αυτήν την εβδομάδα υποδέχτηκε τους μαθητές της Α’ λυκείου του Αμερικανικού Διεθνούς σχολείο Pinewood American International School σε μια παρουσίαση για τον Ελληνο Πολωνό Γεώργιο Ιβάνωφ Σαϊνοβιτς, αθλητή του Ηρακλή και ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.
Στα πλαίσια του μαθήματος της ιστορίας οι μαθητές κράτησαν σημειώσεις από την παρουσίαση του Αλεξάνδρου Οικονομίδη και θα ετοιμάσουν οπτικοακουστικό υλικό που θα παρουσιαστεί στις 28 Οκτωβρίου.
Ο πρόεδρος Φώτης Θέος καλωσόρισε τους 50 μαθητές οι οποίοι περιηγήθηκαν στον χώρο του Ιβανόφειου και τόνισε οτι είναι πολύ σημαντικό να τιμάμε τους «διεθνείς» ήρωες μας.
Ο Ηρακλής εκτιμάει ότι η θεματική αυτή εκδρομή με θέμα το “κουράγιο, τόλμη και προσωπικότητα του Ιβάνωφ» θα εμπνεύσει και άλλους μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου.
Επίσης ανακοινώθηκε ότι στα άμεσα πλάνα του Γυμναστικού Συλλόγου είναι η προσαρμογή τμήματος των εγκαταστάσεων σε μουσειακό χώρο για τον Ιβάνωφ.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "PINEWOOD AMERICAN INTERNATIONAL SCHOOL HPAKAHE P POLSKA 8 zł Poland Celebrates 200 Years of the Greek Independence Learn more about the Jerzy wanow-Szajnowicz hero of two nations! gov.pl/Greece. Tang Suynouier"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Back to Top