H Aκαδημία μπάσκετ του Ηρακλή σε νέα αφετηρία

Όλο το επιτελείο της καλαθοσφαιρικής Υποδομής του Ημίθεου…

Ακαδημία, Μπάσκετ

Νέο ξεκίνημα για την ακαδημία μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ .

Σταθεροί στην φιλοσοφία μας προσπαθούμε όπως κάθε χρόνο να φτιάξουμε σωστούς χαρακτήρες -καλους μαθητές -καλους αθλητές και τελικά καλους μπασκετμπολίστες.Επιτυχια για εμάς στις μικρές ηλικίες να γεμίζει το γήπεδο με χαμόγελα και στα τμήματα υποδομής να αναδεικνύονται αθλητές που θα συνεχίζουν είτε στην αντρική μας ομάδα είτε σε εθνικές κατηγορίες.

Τις δύο τελευταίες σεζόν οι αθλητές που τελείωσαν από την εφηβική μας ομάδα προχώρησαν όλοι σε εθνικές κατηγορίες και αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για την συνέχεια .Ξεκινάμε λοιπόν την νέα σεζόν όλοι μαζί με όνειρα και φιλοδοξίες αλλά κυρίως με πολύ διάθεση για δουλειά σ όλα τα επίπεδα .

Το νέο προπονητικό μας επιτελείο συνδυάζει εμπειρία και νεανικό ενθουσιασμό και από τις πρώτες μέρες τα δείγματα γραφής είναι εξαιρετικά.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και αναλυτική παρουσίαση του επιτελείου μας .

Επικεφαλής στα τμήματα υποδομής αναλαμβάνει ο Χρήστος Τσιμπος ως πρώτος προπονητής της εφηβικής και παιδικής ομάδας .Ο coach με την παρουσία του και στο επιτελείο της ανδρικής ομάδας υποδηλώνει την συνέχεια που υπάρχει στο σύλλογο .

Άμεσος συνεργάτης του στην εφηβική ομάδα και πρώτος προπονητής της ομάδας των Παμπαίδων αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Μυστηλιαδης.Ο coach Μυστηλιαδης έχει παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Βασικός προπονητής στα τμήματα της ακαδημίας ο Κώστας Γιάνναρος που θα αναλάβει τμήματα Παμπαίδων -μινι -προμινι καθώς και τα τμήματα υποδομής των Γαλάζιων ,της θυγατρικής μας ομάδας που αγωνίζεται πλέον στην Γ Εθνική κατηγορία των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ.

Προπονητές στα τμήματα τζούνιορ και μπαμπινι οι

Γιώργος Μαστροδημητρης και Χάρης Σαχμπατιαν ,οι οποίοι για άλλη μια χρονιά αναμένεται να σκορπίσουν τον ενθουσιασμό στους ρουκις της ομάδας !!!

Βοηθητικό ρόλο αλλά εξίσου σημαντικό έχουν στα τμήματα των ακαδημιών οι Γιώργος Πέγιος και Γιάννης Καμπούρης!!

Φέτος αποφασίσαμε να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της ατομικής βελτίωσης των παικτών,τόσο στο κομμάτι του μπάσκετ όσο και σε κομμάτια εκγύμνασης -φυσικης κατάστασης .

Το κομμάτι αυτό θα αναλάβει ο Κώστας Χρήστου ,ένα όνομα βαρύ τόσο εντός ,όσο και εκτός παρκέ .Ο coach Χρήστου πέρα από αυτά τα κομμάτια θα ειναι και τεχνικός σύμβουλος δίπλα στον Χρήστο Τσιμπο στην παιδική ομάδα και σε τμήματα των ακαδημιών .

Γυμναστής της ομάδας και υπεύθυνος για την εκγύμναση των τμημάτων υποδομής συνεχίζει ο Δημήτρης Χρυσαφης ,πρωταθλητής στίβου και πάντα σε συνεργασία με τον Γιάννη Χρυσάφη,τον γυμναστή της ανδρικής ομάδας και το Proponisis του Γιώργου Χρυσάφη .

Επικεφαλής του προγράμματος συνεχίζει ο Χρήστος Παπαδουλης .

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "IRAKLISOBC KpaKoHe BC IRAKLIS-BC.GR f Iraklis BC @iraklisbcofficial @IraklisBc IRAKLIS B.C. OFFICIAL orflos orpos TNZ rhlos ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΣΤΗΛΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ orios ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΜΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑΣ"

Σχετικά Άρθρα

Back to Top