Θέος: “Ο Βέλλιος μας στηρίζει με διαρκείας και ως σκάουτερ!”

“Ο Απόστολος θα κλείσει την καριέρα του στον Ηρακλή και θα αναλάβει πόστο στην ομάδα – Δεν μας φοβίζουν οι… “χασοδίκες”, που αξιώνουν παλαιές οφειλές”, τονίζει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή…

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Φώτης Θέος στον Focus 103,6:

-“Γίνεται χαμός καθημερινά στα γραφεία, στα κινητά και στα email μας, δεκάδες παίκτες θέλουν να έρθουν να παίξουν στον Ηρακλή και οι μάνατζέρ τους να τους φέρουν σε εμάς, γιατί ξέρουν ότι είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα. Τις επιλογές θα τις κάνει ο προπονητής Κώστας Γεωργιάδης και θα αρχίσουμε προετοιμασία την ερχόμενη εβδομάδα”.

-“Έχουμε άριστη συνεργασία με τον κ. Στράτο Ευγενίου, που είναι καταπληκτικός άνθρωπος και εάν θέλει, μπορεί να μείνει και στο “τιμόνι” της ομάδας μας, γιατί χαίρει εκτίμησης. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να του δώσουμε τα χρήματα που συμφωνήσαμε, στο διάστημα που συμφωνήσαμε”.

-“Τα διαρκείας πηγαίνουν περίφημα και αυτό μας γεμίζει χαρά, ενώ ήδη 1.000 διαρκείας έφυγαν για όσους μας βοήθησαν στην κατάθεση της εγγυητικής, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες αγορές διαρκείας, όπως π.χ. ο Απόστολος Βέλλιος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να του κρατήσω πέντε ακριβά διαρκείας, ενώ μου είπε ότι είναι διατεθειμένος να μας βοηθήσει να βρούμε και ξένους παίκτες, όσους δικαιούμαστε, όπως και Κοινοτικούς. Ο Απόστολος θα κλείσει την καριέρα του στον Ηρακλή, είναι παιδί της κυανόλευκης οικογένειας και μετά θα αναλάβει όποιο πόστο της ομάδας θέλει. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα γίνει”.

-“Η ομάδα μας θα έχει έδρα το Καυτανζόγλειο και θα προπονείται είτε στη Μίκρα είτε στους Χορτατζήδες”.

-“Δεν μας φοβίζουν οι δικηγόροι που βγαίνουν και επιτίθενται στον Ηρακλή, γιατί εμείς θα χάναμε την περιουσία του συλλόγου, τη σώσαμε, τα βάλαμε με όλους, άρα δεν θα κολλήσουμε ούτε θα μας φοβίσει ένας χασοδίκης”!

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top