Σκανδιναβοί και πρεμιέρες – Κυριακάτικη 4αδα στο 15.2Χ!

Δυνατό το Κυριακάτικο (25/07) ποδοσφαιρικό κουπόνι, με αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα στο ξεκίνημά τους!

Η πρόταση της ημέρας

Το Betarades.gr έχει εντοπίσει και σήμερα τέσσερις δυνατές επιλογές, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Interwetten. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Με το δεξί η Μαλίν

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι νωρίς (14:30) από το Βέλγιο. Η Μαλίν υποδέχεται την Αντβέρπ για την πρεμιέρα της Jupiler League.

Η Μαλίν είχε μια περίεργη χρονιά πέρυσι, η οποία έκλεισε εν τέλει με ικανοποιητικό τρόπο. Κατάφερε να μπει στην οκτάδα την τελευταία στιγμή και συμμετείχε στα πλέι οφ Ευρώπης. Παρουσιάστηκε δυνατή και ανταγωνιστική και έφτασε κοντά στην πρωτιά του γκρουπ, όμως έμεινε εν τέλει πίσω από τη Γάνδη. Ο Βόουτερ Βράνκεν παραμένει στην τεχνική ηγεσία και θεωρείται ο ιδανικός για να οδηγήσει την ομάδα ακόμα ψηλότερα. Ο Βέλγος προπονητής ετοιμάζεται για την τέταρτη σεζόν του στους “Μαλινουά”.

Η Άντβερπ προέρχεται από μια επιτυχημένη χρονιά πέρυσι, παρά το γεγονός ότι κατά διαστήματα αντιμετώπισε μαζεμένα προβλήματα απουσιών. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και έπαιξε πλέι οφ τίτλου. Εκεί, έχασε μία θέση από τη Γκενκ και έμεινε τρίτη, περιμένοντας να αγωνιστεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ο έμπειρος τεχνικός Φράνκι Φερκάουτερεν αποτέλεσε παρελθόν με το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου και ο σύλλογος της Αμβέρσας παρέδωσε τα σκήπτρα στον Μπρίαν Πρίσκε.

Η διαφορά των δύο ομάδων με την έναρξη της σεζόν είναι ότι η Άντβερπ έκανε περισσότερες και πιο σημαντικές αλλαγές. Ενισχύθηκε, αλλά δε νίκησε σε κανένα φιλικό και προβλημάτισε. Η Μαλίν έχει τη δυναμική να πάρει αποτέλεσμα και θα επιλέξουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.02.

 

Σε αντίθετη τροχιά

Ταξιδεύουμε βόρεια, στη Σουηδία, όπου στις 16:00 η Κάλμαρ υποδέχεται την Τζουργκάρντεν για τη 12η αγωνιστική της Allsvenskan.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Κάλμαρ, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρεμ φιλοξενήθηκε από την ΑΪΚ, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0.

Από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων πρωταθλήματος προέρχεται η Τζουργκάρντεν, στο οποίο και μετράει από τρεις νίκες και ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα των Κιμ Μπέργκστραντ και Τόμας Λάγκερλεφ υποδέχθηκε τη Σίριους, την οποία και συνέτριψε με 5-1..

Σε αντίθετη τροχιά το τελευταίο διάστημα οι δύο ομάδες, πιο φορμαρισμένη και πιο ποιοτική η Τζουργκάρντεν, θα την στηρίξουμε στο διπλό σε απόδοση 2.12.

 

Ρεφάρει η Κοπεγχάγη

Παραμένουμε στον ευρωπαϊκό βορρά και μεταφερόμαστε στην πρωτεύουσα της Δανίας. Στις 17:00, η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Σίλκεμποργκ για τη 2η αγωνιστική της SuperLiga.

Αήττητη παραμένει μετά από δύο παιχνίδια στη σεζόν η Κοπεγχάγη. Την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Γες Θόρουπ υποδέχθηκε την Τορπέντο Μπελάζ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, κόντρα στην οποία επικράτησε με 4-1. Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έφτασε σε μια απολύτως δίκαιη νίκη και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε η Σίλκεμποργκ, μετά και την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Στην πρεμιέρα, η ομάδα του Κεντ Νίλσεν υποδέχθηκε τη Σοντερίσκε, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς είχε περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο στάθηκε αρκετά άστοχη στο τελείωμα των φάσεων.

Συγκυριακή η “γκέλα” της πρεμιέρας για την Κοπεγχάγη, το έδειξε στο εύκολο 4-1 επί της Τορπέντο για το Κόνφερενς Λιγκ και περιμένουμε να μπει με φόρα στο σημερινό παιχνίδι, με στόχο να “κλειδώσει” τη νίκη από νωρίς. Θα ποντάρουμε σε μία άνετη επικράτηση των γηπεδούχων, επιλέγοντας Κοπεγχάγη -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.95.

 

Πρεμιέρα για πολλά γκολ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Ελβετία. Στις 17:30, η Σιόν υποδέχεται τη Σερβέτ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η Σιόν έπαιξε με τη φωτιά αλλά τελικά δεν… κάηκε, καθώς κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα στα μπαράζ παραμονής κόντρα στην Τουν. Τερμάτισε στην προτελευταία θέση της κατηγορίας, προβληματίζοντας με την εικόνα της καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, στα μπαράζ ωστόσο έδειξε ότι ήθελε να μείνει στην κατηγορία. Ο τεχνικός Βάλκερ που τη βοήθησε να παραμείνει στη Super League πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και θα βρίσκεται και φέτος στον πάγκο της.

Η Σερβέτ κατάφερε πέρσι να κάνει το κάτι παραπάνω, τερματίζοντας στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Μια από τις μεγάλες δυνάμεις στο ποδόσφαιρο της χώρας, έχει στην κατοχή της 17 πρωταθλήματα, κατέκτησε ωστόσο τον τελευταίο της τίτλο τη σεζόν 1998-99. Μαζί με την περσινή 3η θέση εξασφάλισε και το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, ξεκίνησε εκεί τις υποχρεώσεις της την περασμένη Πέμπτη, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0 από τη Μόλντε εκτός έδρας.

Παρότι πρεμιέρα περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν επιθετική φύση και όχι προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι. Ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.83.

 

 

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top