Πρεμιέρες με καρέ επιλογών σε απόδοση 16.57!!!

Πολύ ενδιαφέρον το Σαββατιάτικο (24/07) κουπόνι, με πολλές πρεμιέρες σε εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Η πρόταση της ημέρας

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τέσσερις δυνατές επιλογές για στοίχημα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Bwin. Πάμε στην ανάλυση των σημείων.

 

Με το δεξί η Βέρντερ!

Ξεκινάμε το σημερινό στοιχηματικό ταξίδι από τη Βρέμη, όπου στις 21:30 η τοπική Βέρντερ κάνει πρεμιέρα στη 2.Bundesliga υποδεχόμενη το Ανόβερο.

Μετά από 41 ολόκληρα χρόνια η Βέρντερ αποχαιρέτησε την Μπουντεσλίγκα τερματίζοντας στη 17η και προτελευταία θέση συγκεντρώνοντας μόλις 31 βαθμούς (7-10-17/ 36-57 τα γκολ). Ο Τόμας Σάαφ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου την τελευταία αγωνιστική ελπίζοντας σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα που δεν ήρθε ποτέ, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-2 από την Γκλάντμπαχ στο “Weserstadion”. Είχε πάρει τη θέση του Φλόριαν Κόχφελντ. Την 1η Ιουλίου ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Μάρκους Άνφανγκ ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο της Ντάρμσταντ μέχρι τις 31 Μαΐου, πιο πριν πέρασε από Χόλσταϊν Κίελ και Κολωνία.

Μετά από μία σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα το Αννόβερο κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του στη 2. Μπουντεσλίγκα. Συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς (12-6-16/ 53-51 τα γκολ) τερμάτισε στη 13η θέση και το +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Από τις 12 Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος πανηγύρισε μόλις δύο νίκες, σημειώνοντας παράλληλα τέσσερις ισοπαλίες και οχτώ ήττες. Ένα χρόνο άντεξε στην τεχνική ηγεσία του Αννόβερου ο Κενάν Κοτσάκ, τη θέση του πήρε ο Γιαν Ζίμερμαν με θητεία στη Χάφελσε τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Η Βέρντερ θα ξεκινήσει τη σεζόν με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στα “σαλόνια” της χώρας και θεωρούμε πως έχει όλα τα φόντα να μπει με το δεξί, απέναντι σε ένα μέτριο Ανόβερο. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.02.

 

Ευκαιρία απέναντι στη νεοφώτιστη

Μεταφερόμαστε στο Βέλγιο, όπου και εκεί έχουμε πρεμιέρα στην 1η κατηγορία. Στις 19:30, η Κορτράικ υποδέχεται τη νεοφώτιστη Σεράνγκ.

Η Κόρτραϊκ δεν ικανοποίησε με την εικόνα της κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, θα κάνει μια νέα αρχή φέτος, με στόχο να είναι ψηλότερα στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Τερμάτισε στην 14η θέση της βαθμολογίας, στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Πήρε τον περασμένο Φεβρουάριο τον Λούκα Έλσνερ για τη θέση του προπονητή, ο οποίος προσέδωσε μια σταθερότητα στην ομάδα και ορθολογικές επιλογές. Θα έχει την ευκαιρία φέτος να “χτίσει” το ρόστερ όπως εκείνος θέλει.

Η Σεράνγκ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, αφού της έδωσε την άνοδο στη Jupiler League. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας με μεγάλη διαφορά ωστόσο από την κορυφή και την απευθείας άνοδο. Έπαιξε μπαράζ με τη Βάασλαντ-Μπέβερεν και μετά το εντός έδρας 1-1 του πρώτου αγώνα, έκανε πάρτι με 2-5 στο εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία του βελγικού ποδοσφαίρου.

Η Κόρτραϊκ είχε θετικό πρόσημο από τα φιλικά προετοιμασίας και έδειξε πιο έτοιμη για την έναρξη της περιόδου. Η νεοφώτιστη Σεράνγκ θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας, με νέο προπονητή και χωρίς τον περσινό πρώτο σκόρερ της. Ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 1.83.

 

Πανέτοιμη η Σπαρτάκ!

Πρεμιέρα της σεζόν έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο και στη Ρωσία! Απόψε στις 20:00 η Ρούμπιν Καζάν υποδέχεται τη Σπάρτακ Μόσχας.

Μετά από μια πενταετία στη μετριότητα, η Ρουμπίν Καζάν κατάφερε πέρυσι να τερματίσει εντός της τετράδος και να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η σταθερότητα στο παιχνίδι της, ενώ έχοντας και πολύ καλή παρουσία στην έδρα της, συγκέντρωσε συνολικά 53 βαθμούς και μοιράστηκε την τέταρτη θέση μαζί με τη Σότσι. Θα πάρει μέρος έτσι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σούντουβα – Ράκοβ.

Πορεία πρωταθλητισμού έκανε η Σπαρτάκ Μόσχας την περασμένη σεζόν, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει το ρυθμό της Ζενίτ. Το φινάλε του πρωταθλήματος, τη βρήκε εν τέλει στη δεύτερη θέση της κατάταξης, μένοντας στο -8 από την κορυφή, αλλά και στο +1 από την τρίτη και συμπολίτισσα Λοκομοτίβ. Επιπλέον, εξασφάλισε το εισιτήριο και για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα.

Αντίθετη εικόνα είχαν στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας οι δύο ομάδες, με αποκορύφωμα το 0-4 της Σπάρτακ στο μεταξύ τους παιχνίδι πριν 10 μέρες. Οι Μοσχοβίτες σκόραραν 17 γκολ στα τέσσερα πρόσφατα φιλικά και μπαίνουν με μεγάλες φιλοδοξίες στη σεζόν, θα τους στηρίξουμε στο διπλό του 2.30.

 

Προβάδισμα η Οσέρ!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την πρεμιέρα της Ligue 2 στη Γαλλία! Στις 20:00, η Αμιάν υποδέχεται την Οσέρ.

Στη μετριότητα κινήθηκε την περασμένη σεζόν, η Αμιάν. Το φινάλε του πρωταθλήματος τη βρήκε στην όγδοη θέση με 47 βαθμούς, όσους είχαν και οι Νανσί, Γκινγκάμπ, Βαλενσιέν και Χάβρη, υστερώντας σε τέρματα κόντρα στις δυο πρώτες. Παράλληλα, αποκλείστηκε από τη φάση των “64” στο κύπελλο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2, από τη Μετς.

Πολύ καλύτερη η πορεία της Οσέρ στο προηγούμενο πρωτάθλημα, η οποία έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην είσοδο στα πλέι οφ. Για την ακρίβεια, τερμάτισε στην έκτη θέση, έχοντας συγκεντρώσει 62 βαθμούς, μένοντας δυο πίσω από την Παρί και την πεντάδα των πλέι οφ. Παράλληλα, αποκλείστηκε από τη φάση των “64” στο κύπελλο, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2, από τη Μαρσέιγ.

Με πολλές βλέψεις ξεκινούν την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα και οι δυο πλευρές. Στα μεταξύ τους ωστόσο, η Οσέρ έχει το πάνω χέρι. Είναι το φαβορί, όμως επειδή είναι πρεμιέρα, θα πάμε με κάλυψη, επιλέγοντας το 2 (DNB) σε απόδοση 1.95.

 

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top