Απομένει μόνο η ανακοίνωση για τον Γουίλ Χάτσερ

Ο κύβος ερρίφθη και ο Αμερικανός, λίαν συντόμως, εντάσσεται στο δυναμικό των “κυανολεύκων”, αποχωρούντος του Μπράντον Τσίλντρες.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Πλέον, είναι οριστικό και επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή το πότε θα ανακοινώσει το γεγονός. Ο λόγος, φυσικά, για τη συμφωνία συνεργασίας με τον Γουίλ Χάτσερ, η οποία έχει δρομολογηθεί και αναμένονται τα τυπικά της ένταξης του παίκτη στο δυναμικό της ομάδας.

Για όλα τα σχετικά με αυτήν την εξέλιξη, σε επίπεδο λεπτομερειών, θα ενημερώσει η ΚΑΕ, ωστόσο είναι βέβαιη και η αποχώρηση του Μπράντον Τσίλντρες, καθώς ο Ημίθεος ήδη διαθέτει έξι ξένους αθλητές, αριθμός, που αποτελεί το ανώτατο όριο του σχετικού κανονισμού.

Εξάλλου, η φιλοσοφία ενίσχυσης του αγωνιστικού δυναμικού με τον Χάτσερ αφορά στην παρουσία ενός διαφορετικού παίκτη στη θέση “1” σε σχέση με τον νεαρό Αμερικανό, πιο συγκροτημένου οργανωτικά, ικανότερου εκτελεστικά και με τη δυνατότητα να αγωνίζεται με την ίδια άνεση και στη θέση “2”, στοιχείο, το οποίο κρίθηκε ιδιαιτέρως χρήσιμο για την τεχνική ηγεσία, μέσα από την πραγματικότητα των μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων.

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top