Το “τελείωσε” από το πρώτο μέρος

Άνετη νίκη με 5-0 επί του Μ. Αλεξάνδρου Ορφανίου για τον Ηρακλή, που είχε το 4-0 από το πρώτο ημίχρονο και έκανε συντήρηση δυνάμεων.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ευχάριστο απόγευμα για τους “κυανόλευκους” στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Ορφανίου, καθώς επικράτησαν με 5-0.

Ουσιαστικά ο αγώνας κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο οι γηπεδούχοι έκλεισαν με το ευρύ 4-0, με συνέπεια να δοθεί η ευκαιρία για συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο και στην τεχνική ηγεσία να πραγματοποιήσει αλλαγές.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς, με γκολ του Καθάριου στο 14΄, ενώ ο Τσίτας έκανε το 2-0 στο 28΄.

Ο Πουρτουλίδης κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι στο 33΄ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ και πάλι ο αρχηγός του Ηρακλή ευστόχησε σε δεύτερη εκτέλεση πέναλτι, κάνοντας το 4-0 (42΄).

Το σκορ έκλεισε στο 85΄ ο Μαγκούτης, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ακριτόπουλος): Αθανασίου, Χατζής, Κοντέων (70’ Εμμανουηλίδης), Κανακούδης (67’ Ιορδανίδης), Μετάι, Μαγκούτης, Τσίτας (46’ Κοβάτσης), Πουρτουλίδης (46’ Φουρκιώτης), Πιπερτζής (67’ Ματίκας), Καθάριος, Φυτανίδης.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (Χρυσοστομίδης): Τοπαλίδης, Τουρασανίδης, Βουζουλίδης (57’ Τσιάτας), Σιάκκας, Ζάντσιος, Αλεπίδης (57’ Τσακρίδης), Δαγκούλης (75’ Αντιγιάμι), Παπανικολάου, Κωνσταντίνου (75’ Μιλιάδης), Αραμπατζής, Παπαδόπουλος (15’ λ.τ. Κουκούτσης).

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top