Με τον κόσμο του, για μία ακόμη νίκη… (15:45-ΕΡΤPLAY3)

Ο Ηρακλής επιδιώκει να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών στο “πονηρό” παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο Ιβανώφειο.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Σταθερά, στον δρόμο της αγωνιστικής βελτίωσης και των επιτυχιών θέλει να συνεχίσει ο Ηρακλής, μέσα από τη σημερινή αναμέτρησή του με το Ρέθυμνο στο Ιβανώφειο.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει μεταβάλλει ολοκληρωτικά το ψυχολογικό υπόβαθρό της, μετά τις δύο συνεχόμενες επιτυχίες επί του Άρη σε κύπελλο και πρωτάθλημα και φιλοδοξεί να εμφανιστεί αγωνιστικά επαρκής έναντι των Κρητικών και να πάρει μια απολύτως απαραίτητη νίκη.

Σύμμαχός της και σε αυτό το παιχνίδι η σκληρή για τον αντίπαλο έδρα του Ιβανωφείου, με τον κόσμο να δίνει δείγματα έντονης διάθεσης για να παραμείνει δίπλα στους “κυανολεύκους”, ωθώντας τους προς μία ακόμη επιτυχία, στην εκκίνηση της προσπάθειας στη Basket League.

Το παιχνίδι κρίνεται ως “πονηρό”, καθώς ο Ημίθεος θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και διατηρεί τα χαρακτηριστικά του φαβορί, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ομάδα ικανή να κάνει τη “ζημιά”, αν και εφόσον δεν αντιμετωπιστεί με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα από την πλευρά των γηπεδούχων.

Στην αναμέτρηση του σημερινού απογεύματος, συγκεντρώνει πιθανότητες να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής – για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ηρακλή – και ο Βασίλης Καββαδάς.

Ο αγώνας Ηρακλής – Ρέθυμνο, στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 15:45 και θα καλυφθεί με απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το ΕΡΤPLAY3.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top